De hoogste tijd om weer over te stappen met energie

De winter start al bijna en de dagen worden een flink stuk korter en kouder! Daarom is het juist nu de hoogste tijd om over te stappen naar een andere energieleverancier. Nee het is geen grapje en we begrijpen dat u in de winter juist meer gas verstookt. Maar door de nieuwe aanbiedingen energie weer opnieuw te herzien zult u gauw een paar honderd euro kunnen besparen.

Gasprijzen vastleggen

Juist door de gasprijzen opnieuw te vergelijken en te kiezen voor een goedkoper tarief zult u geld overhouden, start daarbij ook nog eens met gas besparen en u houdt ten opzichte van uw huidige aanbieder nog meer geld over. Gas besparen begint bij u zelf en thuis en daar kon u gisteren al mee beginnen. Stel de thermostaat gewoon eens een graad lager in en u bespaart aan het einde van het jaar al een paar tientjes. De verwarming hoeft ook niet de hele dag aan en al helemaal niet tot vlak voor u gaat slapen. Ook het uitzetten van de thermostaat een uur voordat u gaat slapen levert geld op.

Energie besparen is zo gek nog niet

Door de besparingstips aangaande uw gasverbruik toe te passen zult u dat niet meteen zien aan uw voorschotnota. Maar aan het einde van het jaar ziet u dat wel op uw eindafrekening waardoor u minder hoeft te betalen voor uw gasverbruik. U hoeft dan ook niet meer te vrezen voor een hoge eindafrekening want u bent immers al vroeg gestart met besparen. Het zou een vast ritueel moeten zijn het besparen op de energierekening, net zoals u een paar keer per week een wasje moet draaien. De tarieven voor energie en gas in 2016 zijn gedaald en met een vergelijking zult u zien hoeveel.

Energie vergelijken

Energie vergelijken en zoeken naar de goedkoopste energieleverancier begint dan ook echt nu. In de energievergelijking zult u dan ook opmerken dat er veel energie acties beschikbaar zijn. Het loont dan ook vooral om over te stappen zodat u met dat geld weer andere fijne dingen kunt doen. Overstappen energie betekent ook dat u gebeiteld zit tot aan oktober 2017. Zorg dan wel dat u kiest voor een 1 jarig energiecontract want daar zijn de hoogste kortingen te vinden.

Energie acties vergelijken

U kunt alle energie acties vergelijken of de energie aanbiedingen op de website bekijken. De goedkoopste energie vindt u dus alleen door te vergelijken en overstappen doet u natuurlijk op OverstappenEnergie.nl.

7.7/10 - (4 stemmen)