Drie jaar windenergie van de Noordzee met Engie?

Drie jaar windenergie van de Noordzee met Engie?Engie biedt dan wel geen spectaculaire kortingen. Maar toch kan deze aanbieding iets zijn. Vooral voor de consument die houdt van echte duurzame energie. En dat is natuurlijk energie opgewekt in Nederland. U zult ze vast gezien hebben op de Noordzee, daar staan allerlei windmolens opgesteld. Het kan dus zomaar zo zijn dat u deze windenergie geleverd krijgt. Kiest u voor drie jaar windenergie van de Noordzee met Engie? Dan kiest u weloverwogen voor een product van Nederlandse bodem.

Drie jaar windenergie van de Noordzee met Engie?

Het gaat hier om een energiecontract met een looptijd van drie jaar. Engie mag zich scharen tot één van de grootste energiebedrijven van Nederland. Zij zijn voortdurend bezig hun aanbod te verduurzamen. En dat strekt zich tot ver buiten de landsgrenzen. Zij bouwen dan ook in meer dan 70 landen aan een duurzamer klimaat. Daarmee kunnen zij 100 miljoen huishoudens voorzien van groene stroom. Kiest u dus een energiecontract van Engie dan maakt u hét verschil.

Engie helpt met besparen

Engie wil consumenten en bedrijven helpen met geld en energie besparen. Zij geven allerlei tips op het gebied van besparing. Een handige app laat u zien welke besparingen er mogelijk zijn. Dit kan op het gebied van isoleren zijn, maar ook geven ze praktische tips om te besparen op energie en gas. Als uw dak geschikt is kunnen zonnepanelen ook tot de mogelijkheden behoren bij Engie. Ledverlichting is niet altijd een dingetje waar we stil bij staan. Maar wist u dat u daarmee 90% aan stroom kunt besparen. Engie legt het u uit op hun website.

Ik wil nog even verder kijken

Wilt u zich toch even verder buigen over de energiedeals? Dat kan gewoon want wij leggen u niets in de weg. We tonen van tijd tot tijd aanbiedingen waaruit u kan kiezen. Maar u hoeft het niet te doen. Vergelijken is een zaak van de consument en niet van de verkoper of een vergelijkingssite. Het enige wat we voor doen is u helpen met besparen en eventueel overstappen. Vaak kan men zich zelf goed redden met een overstap omdat heel eenvoudig is. En daar is energie vergelijken ook voor bedoeld.

Waarom is energie vergelijken voordelig?

Het voordeel van een prijsvergelijking energie is dat u alle tijd heeft om te vergelijken. Streep aanbiedingen tegen elkaar weg. De duurste aanbiedingen tegen de goedkoopste aanbiedingen. Maar eigenlijk hebben we dat al voor u gedaan. De energie aanbieding bovenaan is altijd de voordeligste. Pas als u zelf verder gaat kijken kan het soms verwarrend zijn. Daarom zetten we alvast de vijf goedkoopste in de top 5. U ziet dan het verschil in de jaarkosten.

Zelf opzeggen hoeft niet. Want zodra u op overstappen heeft geklikt veranderd er van alles achter de schermen. De nieuwe energieleverancier zal uw overstap dan in orde maken. Heeft u een slimme meter? Helemaal mooi want de energieleverancier kan deze van afstand in lezen. Heeft de nieuwe energieleverancier wel aanvullende informatie nodig? Dan zullen ze u bellen of mailen.

 

10/10 - (1 stemmen)