€100 korting bij een NLE energiecontract van 1 jaar

€100 korting bij NLE energiecontract van 1 jaarWilt u de €100 korting bij een NLE energiecontract van 1 jaar afsluiten? Check dan eerst wat de aanbieding exact inhoud. Want zijn de tarieven wel aantrekkelijk genoeg? Een bedrag van €100 is mooi meegenomen maar de tarieven moeten er ook naar zijn toch? Per kilowattuur betaalt u €0.22 ct en voor gas €0.72 ct. Het beste wat u kunt doen is een energievergelijking starten. Komt NLE met deze aanbieding voor in de top 5? Dan is deze NLE aanbieding het overwegen waard.

Wat kost het NLE energiecontract 1 jaar mij?

Komt de aanbieding er niet in voor? Dan zijn vele anderen dus goedkoper. We willen natuurlijk zoveel mogelijk besparen. Want de energiekosten zijn de pan uitgerezen. Op jaarbasis betalen we anno 2019 al zo’n €350 extra bij een gemiddeld verbruik. Dus is besparen hier echt wel op zijn plaats. Laten we een rekensommetje maken en daarbij uitgaan van 3500 kWh en 1700 m3. Dit is het gemiddelde verbruik van een gezin.

Groene stroom van NLE maar wel uit het buitenland

Voor stroom betalen we op jaarbasis met deze aanbieding €861,18 en €1308,93 voor gas op jaarbasis. Dat komt dan neer op een maandelijks bedrag van €188 per maand. Lijkt het u wat en is dit één van de goedkoopste aanbiedingen? Dan kunt u erover nadenken om over te stappen. NLE biedt consumenten groene energie aan maar wel afkomstig uit het buitenland. Het voordeel van een online energievergelijker is toch wel dat u ruim de tijd kunt nemen. U hoeft niet vandaag te beslissen. Ongeveer een maand voordat u overstapt kunt u allerlei energie aanbiedingen gaan bekijken.

Start tijdig met energie vergelijken maar ook weer niet te vroeg!

Het overstap proces heeft ongeveer vier weken nodig. Voor sommige consumenten kan het een wirwar aan aanbiedingen zijn. Want er zijn er ook zoveel. Met gratis cadeau, zonder cadeau, met korting en zonder korting. Toch moet u de energiebedrijven die op het eerste gezicht geen korting in geld bieden niet overslaan. Waarom? Omdat hun tarieven weer veel goedkoper kunnen zijn.

NLEX telecom producten

NLE is een bekende en grote speler op de energiemarkt. Waar ze tegenwoordig ook bekend om staan is het feit dat ze ook in de telecom markt actief zijn. NLEX is een bijproduct van deze energieleverancier. Zo kunnen klanten kiezen voor een alles-in-1 pakket van NLEX. NLEX maakt hiervoor dankbaar gebruik van het KPN netwerk.

10/10 - (2 stemmen)