Een welkomstbonus van €155 en groene stroom? Nuon!

nuon-logoDe energieprijzen zijn sinds 1 januari 2017 omhoog gegaan maar dat let energieleverancier Nuon niet om toch een welkomstbonus te geven bij een eventuele overstap. Deze aanbieding omvat een energiecontract met een looptijd van 12 maanden waarbij u 100% Nederlandse groene stroom geleverd krijgt. Mooier kan bijna niet zou je zeggen. Misschien wel want er zijn natuurlijk nog veel meer energieleveranciers die u willen binnenhalen.

Hoe hoog is mijn nieuwe voorschotbedrag?

Door een persoonlijke energievergelijking te maken kunt u precies berekenen hoeveel u gaat betalen ten opzichte van uw eigen energieleverancier. De korting hangt af van de hoogte van uw voorschotbedrag en uw verbruik. Aangezien de variabele tarieven duurder zijn geworden kunt u het beste gewoon kiezen voor een vast tarief. U legt hierbij de tarieven vast voor 1 jaar bijvoorbeeld. Dit betekent dat de prijs voor de levering van energie en gas gewoon vastligt. De kosten voor uw energieverbruik kunnen wel hoger worden maar daar kunt u zelf ook iets aan doen.

Besparen op energie en gas? Doen!

Besparen op het energieverbruik resulteert uiteindelijk in lagere energiekosten. En er nu mee beginnen is al het halve werk. Leer u zelf aan om de deuren achter u te sluiten, minder lang te douchen en vooral de verwarming niet onnodig hoog te zetten. Met deze simpele trucs bespaart u op de kosten voor gas maar ook voor energie. Een jaar vliegt zo voorbij en wanneer dit het geval is kunt u gerust weer overstappen.

Energieverbruik meten is weten

Houdt uw energieverbruik vanaf nu eens per maand bij zodat u bij kunt houden wanneer u meer aan energie en gas heeft verbruikt. Door er bedacht op te zijn zult u vanzelf nog meer willen besparen. Want besparen levert nu eenmaal geld op, of dit nu met energie vergelijken is of met energie besparen. In beide gevallen kan het u flink wat geld opleveren.

Welkomstbonus achteraf of word deze verrekend?

De ene welkomstbonus is de andere niet dus let goed op waarvoor u kiest. Ook kan het zijn dat de bonus pas aan het einde van het jaar word verrekend zodat u het bedrag achteraf op uw rekening gestort krijgt. In andere gevallen is de welkomstbonus al verrekend met het voorschotbedrag. Opletten is dus belangrijk want u wilt niet voor verrassingen komen te staan. De goedkoopste energie 2017 vindt u door met onze Energievergelijker alle energie aanbiedingen te doorlopen. Overstappen is een fluitje van een cent en al binnen een minuut geregeld.

3.7/10 - (10 stemmen)