Geld overhouden met EnergieDirect en €150 korting

geld overhouden met energiedirect en €150 kortingWilt u geld overhouden met EnergieDirect en €150 korting ontvangen? Check dan deze aanbieding even. Het betreft hier een energiecontract met een looptijd van twee jaar. Stapt u over naar EnergieDirect dan bent u verzekerd van groene stroom en gas. EnergieDirect biedt CO2 neutraal gas naast haar groene stroom product. Bent u de duurzame consument op zoek naar een duurzame aanbieding?

Geld overhouden met EnergieDirect en €150 korting of toch een andere energiedeal?

Vergelijk in ieder geval de kosten die u gaat betalen bij EnergieDirect ook even met de overige kosten van andere aanbieders. Dan weet u voor u zelf zeker dat u goed zit. Komt u achter dat deze aanbieding niet zo voordelig blijkt te zijn? Mooi, dan is een andere aanbieder toch geschikter voor u. Voor ons telt dat u de beste deal krijgt met de voordeligste tarieven. Daarom is het altijd handig om alle energiekosten van alle aanbieders met elkaar te vergelijken. Het maakt ons namelijk niet uit voor welke aanbieding u kiest. Als u maar goedkoper uit kunt zijn.

Start ook gelijk met energie en gas besparen voor nog meer voordeel

En daar is een prijsvergelijk energie het meest geschikt voor. We willen natuurlijk zoveel mogelijk voordeel. Al helemaal omdat de energiekosten de pan uit dreigen te rijzen. Wat u ook mag en kunt doen is beginnen met besparen. Want ook daarmee worden de energiekosten verlaagd. Minder gas verbruiken en minder stroom verbruiken. Heeft u het koud? Zoek dan een lekker warm vest uit en trek deze aan. De pantoffels kunnen aan de voeten en u wordt vanzelf warm.

Teveel stroom verbruiken is niet eens nodig

U kent het vast wel, u komt thuis en wilt uw telefoon aan de lader zetten. Meestal duurt het een uurtje of twee dat opladen. Als u klaar bent met opladen, trek dan even de stekker uit de muur. Doe dit vervolgens bij alle apparaten bij u thuis. Behalve natuurlijk de koelkast en de vriezer. Deze hebben nu eenmaal 24 uur per dag stroom nodig. Maar de overige apparatuur dus niet. Als u daar de handigheid in krijgt dan zult u zien dat uw stroomverbruik lager wordt.

De goedkoopste energiekosten vinden

Bent u een prijsvergelijking begonnen en heeft u de goedkoopste energiekosten gevonden? Dubbelcheck uw aanbieding dan nog eenmaal voordat u op overstappen klikt. Dan stapt u in ieder geval met een goed gevoel over. Bedenkt u zich binnen veertien dagen na overstap? Geef dit dan aan bij uw energieleverancier. U mag namelijk uw keuze herroepen binnen veertien dagen.

 

10/10 - (1 stemmen)