Gratis Slimme Thermostaat ThermoSmart V3 bij Nuon

Gratis Thermosmart V3Alles in deze tijd wordt slimmer zo ook onze thermostaten. De ThermoSmart V3 is een vernuftig apparaat. Het apparaat is zelflerend. Dus leert deze slimme thermostaat uw verbruiksgewoonten aan. De verwarming schakelt zichzelf automatisch uit en aan. Bent u in alle drukte vergeten de verwarming uit te zetten? Met de handige app kunt u uw verwarming van afstand uitschakelen. Ontvang nu de gratis ThermoSmart V3 thuis met een contract van Nuon.

Gratis ThermoSmart V3 bij Nuon drie jaar

Nuon heeft nu een tijdelijke aanbieding. Kies voor Nuon Groen uit Nederland 3 jaar en ontvang de ThermoSmart V3 geheel gratis. De installatie zal ook gratis verzorgd worden. U werkt direct mee aan het klimaat want uw stroom is echt groen. Opgewekt in Nederland en uw gas wordt met CO2 compensatie geleverd. Als dat niet optimaal verduurzamen is? Daarom is deze combi ook geschikt. Want de slimme thermostaat helpt u ook nog eens met slimmer stoken in huis.

Echte groene stroom afkomstig uit Nederland

De geleverde stroom is afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Dus een mix van zon, water en wind en dat allemaal uit Nederland. Hierbij komt geen CO2 bij vrij. Het gas kan helaas niet CO2 neutraal opgewekt worden. Maar wordt door Nuon wel gecompenseerd middels certificaat. Als dit voor u een ideaal cadeau is, dan hoeft u alleen maar uw overstap in orde te maken.

Nog meer energie aanbiedingen bekijken?

Wilt u toch nog even verder spieken? Open dan de energievergelijker en bekijk direct wat er nog meer verkrijgbaar is. Let op: Neem de tijd want er zijn verschrikkelijk veel voordelige energie aanbiedingen verkrijgbaar. Er is niet mis met de tijd nemen om energie te vergelijken. Haastige spoed is zelden goed. Heeft u toch te snel besloten? Dan mag u altijd binnen veertien dagen annuleren. Geef dit zo snel mogelijk door aan de energieleverancier.

Bespaar ieder jaar op uw verbruik en voorschotnota met overstappen

Energie besparen is in deze dure tijd echt nodig. Door op een andere manier met uw energieverbruik om te gaan draagt u bij aan een schoner klimaat. Ook verlaagt u hiermee uw energiekosten. Wilt u uw energiekosten nog meer verlagen? Dan is overstappen elk jaar de beste manier. Zo kunt u al snel tot €350 per jaar in uw zak steken.

8/10 - (1 stemmen)