Overstappen van energieleverancier met extra korting en kado’s

Heerlijk niet? Al die energieleveranciers zijn lekker aan het vechten en u mag als klant kiezen bij welke energieleverancier u klant wordt. Het is voelt bijna zoals een kind zich voelt in een snoepwinkel. Bij de ene leverancier krijgt u een tv, bij de andere een ipad of een ander cadeau. Helaas kunt u maar naar 1 energieleverancier overstappen.. Of beter gezegd, gelukkkig maar?

Energieleveranciers roepen graag dat ze de goedkoopste zijn, maar als u even logisch nadenkt, snapt u wel dat een ipad of een tv nooit helemaal gratis is. Er moet uiteindelijk gewoon vooor worden betaalt. Degene die dat moet betalen is in de eerste instantie de energieleverancier, maar uiteindelijk betaalt u gewoon zelf. Hoe? Vergelijk de energieprijzen eens. Dan zult u snel genoeg weten dat bijvoorbeeld Oxxio met hun ipad aanbieding fors duurder is dan de andere leveranciers. Met het verschil in prijs kunt u bijna 2 ipad’s zelf kopen.

Ook de Nederlandse energiemaatschappij geeft graag kado’s weg zo is er de vaste klantenkorting, een bbq, zonnepanelen en nog meer leuk spul die menig klant kan overhalen om een contract aan te gaan met de Nederlandse energie maatschappij. Maar of het nu echt verstandig is? Nou nee niet bepaald. Wat u moet doen voordat u gaat overstappen is vergelijken. Alleen door te vergelijken weet uu zeker hoeveel uu kunt besparen, en dat u ook echt veel geld bespaart. Zo’n kado is heel mooi, maar uiteindelijk wilt u gewoon een goede en goedkope energieleverancier.

2.8/10 - (5 stemmen)