Oxxio cashback van €175 bij 1 jarig contract

oxxioOf de prijzen nu gestegen zijn of niet de cashback kortingen dalen in ieder geval niet. Want kiest u Oxxio 1 jaar? Dan ontvangt u een cashback korting van €175.  Dat is een scherpe energiedeal van Oxxio. Deze energieleverancier levert 100% groene stroom uit Europa. U betaalt op basis van een gemiddeld verbruik van 3500 kWh stroom en 1500 m3 gas bij Oxxio €130 per maand. 

Oxxio energiedeal iets voor u?

Betaalt u momenteel meer dan €130 per maand voor hetzelfde verbruik? Dan loont het zeker weten de moeite om uw energie en gasprijzen weer eens opnieuw te gaan vergelijken. Pak dan meteen de overige energieleveranciers mee in de energievergelijking en u weet direct of Oxxio u de beste energiedeal biedt. Oxxio zal de cashback verrekenen met uw eindafrekening.

Of kiezen voor Nederlandse groene stroom?

Het kan namelijk ook goed zijn dat u persé groene stroom opgewekt in Nederland wilt. In dat geval zijn er genoeg energieleveranciers die aan die specifieke vraag kunnen voldoen. In de energievergelijker kunt u namelijk aanvinken om te zoeken op Nederlandse groene stroom. Wij tonen u dan de beste en scherpste aanbiedingen per energieleverancier. U mag dan zelf kiezen wie u de goedkoopste groene stroom mag leveren.

Wanneer heeft u voor het laatst een prijsvergelijking energie gemaakt?

Als het al meer dan een jaar geleden is dat u uw laatste prijsvergelijking energie heeft gemaakt dan word het ook weer tijd om over te stappen. U kunt met een overstap energie namelijk minimaal €200 per jaar besparen op uw energiekosten. Maximaal kan dit nog eens oplopen tot €700 per jaar wanneer dit meer dan 5 jaar geleden is of als u zelfs nog niet eerder bent overgestapt. Wat de reden hiervan ook mag zijn, energie vergelijken is niet moeilijk en het kost u ook niets.

Overstappen energie kan heel snel

Bent u al in de gelegenheid om over te stappen? En daar bedoelen wij mee: Is uw energiecontract al verlopen? Dan staat het u geheel vrij om kosteloos over te stappen naar de goedkoopste energiedeal. Neem rustig de tijd om een goede energievergelijking op te stellen. Het aantal keuzes kunt u in u opnemen en berekenen hoeveel uw besparing dan is. Keus gevallen op een bepaalde energieleverancier? Dan geeft u deze keuze aan en binnen een minuut is uw overstap geregeld.

8.1/10 - (28 stemmen)