Oxxio: Gratis iPad Actie voor nieuwe klanten

Let op: Deze aanbieding is niet meer geldig!

De iPad, een super handige tablet met touchscreen en duizenden apps en spelletjes. Een echte wannahave, een supergadget, een computer, laptop, een spelcomputer, je maatje.. De iPad is het apparaat die meer dan de helft van alle Nederlandse huishoudens bijna iedere dag aan de lader heeft hangen. Dat verbruikt energie.. Ok, maar anders kun je de iPad immers ook niet gebruiken. De iPad is niet gratis. In de winkel, bij bijvoorbeeld de Applestore kost een iPad al snel meer dan 400 euro. En dat is dan de budget versie. De duurdere iPad met 64 gb kost maar liefst 800 euro.

Ok, dat de iPad niet voor iedereen is weggelegd, dat is nu wel duidelijk. het is gewoon voor de meeste mensen een te duur apparaat. Alhoewel…

Oxxio plus gratis iPad

Oxxio, een Nederlandse energieleverancier. Wil meer klanten. En ze zijn bereid om daar alles voor uit de kast te trekken. Hoe? Simpel. Ze geven alle mensen die klant worden bij Oxxio een iPad. met deze actie zijn al duizenden mensen lid geworden van Oxxio waarna ze binnen enkele weken (sommige iets eerder of later) de iPad helemaal voor noppes hebben thuis gestuurd gekregen. Gratis, Niks, Nada. De Ipad krijgt u bij Oxxio helemaal gratis!

Overstappen naar Oxxio? Ga naar Oxxio.nl.

Overstappen naar Oxxio is binnen enkele minuten geregeld. U hoeft er vrijwel niks voor te doen. Vul het aanmeldformulier in, een paar persoonlijke gegevens. En Oxxio regelt de rest. Lekker makkelijk.

Is Oxxio de goedkoopste? Vergelijk de prijzen.

Oxxio is niet de goedkoopste energieleverancier. Om te weten welke energieleverancier wel de goedkoopste is maakt u op een onafhankelijke energievergelijkingssite een berekening van de energiekosten. Door de energieprijzen te vergelijken, ziet u snel en simpel welke aanbieder de goedkoopste is. In de meeste gevallen kunt u via een vergelijkingssite ook wel overstappen. Dan krijgt u er ook nog een welkomstpremie bij. Geen iPad maar wel een welkomstpremie die kan oplopen tot wel 350 euro. ook niet mis toch?

Is Oxxio de beste? Lees de ervaringen.

Nou, ook niet echt. Oxxio komt op verschillende websites niet heel erg goed uit de bus. Als u de Oxxio ervaringen mag geloven, dan is Oxxio een redelijk goede energieleverancier, niet de beste energieleverancier, maar ook zeker niet de slechtste.

U wilt de Ipad van Oxxio hebben? Volg de stappen.

Meedoen met de iPad aanbieding van Oxxio is zo gedaan. Volg de stappen op de site www.oxxio.nl. Klik de iPad aan en vul het formulier helemaal in. klik vervolgens op verzenden en u ontvangt binnen enkele ogenblikken de bevestiging per email. O ja, u kunt ook kiezen voor andere apparaten, zoals de Samsung tablet, de Samsung galaxy, de Samsung notepad en nog een aantal andere apparaten.

  • Oxxio ervaringen vindt u op http://energieervaringen.nl/oxxio/
  • Aanmelden voor de iPad actie kan op http://www.oxxio.nl
  • Meer gratis ipad aanbiedingen: Check GratisiPad.info
5.5/10 - (4 stemmen)