Samsung Galaxy Tab 10.1 gratis bij Essent

Gratis Samsung Galaxy Tab 10.1 incl gratis hoesOok Essent heeft energiecontracten met een gratis cadeau. En dat is o.a de Samsung Galaxy Tab 10.1 inclusief een gratis hoes. De waarde van de Samsung Galaxy Tab is €269. Een tablet is in ieder huishouden ideaal. Dus als u toch al van plan was een tablet te kopen dan kan deze energiedeal geschikt zijn. Vul snel uw postcode en huisnummer in om nog veel meer energiedeals te bekijken.

Essent drie jaar windstroom met gratis Samsung Galaxy Tab 10.1

Essent biedt voordelige leveringsprijzen en deze staan vast gedurende de looptijd. Het mooie is dat u ook nog eens duurzame energie geleverd krijgt. Windstroom welteverstaan. Duurzame energie belast het milieu namelijk minder dan grijze dat doet. En uiteindelijk zal Nederland in de verre toekomst helemaal overgaan op 100% duurzame energie. Dus u begint nu alvast goede stappen te zetten in de juiste richting.

Uw tablet zal groene energie gaan gebruiken van Essent en met 32 GB opslaggeheugen kunt u voldoende opslaan. Met de 8 megapixel kunt u leuke foto’s maken. En een selfie met de 2 megapixel camera mag niet missen. Wilt u uw geheugen uitbreiden? Dat kan tot maximaal 200 GB. De batterij gaat 13 uren mee, dus video’s kijken of surfen op het internet kan prima.

Nog veel meer energiedeals vergelijken?

Als u toch besluit na het overstappen dat dit toch niet dé energiedeal is, dan mag u binnen 14 dagen annuleren. Dat is dus vanaf het moment van overstappen. Houdt daar even rekening mee. Cadeaus krijgen is leuk natuurlijk. En een cadeau bij een energiecontract ook. Maar u mag bijvoorbeeld ook kiezen voor korting. En het geld dat u daarmee bespaart kan ook in een tablet gestoken worden.

Eenjarige contracten versus driejarige contracten

Het meest voornaamst is dat u met een goed gevoel overstapt. En als u na lang wikken en wegen een besluit heeft genomen dan kunt u overstappen. Overhaast overstappen is niet verstandig. Kijk daarom vooral rond. Want er zijn zoveel energiedeals waaruit gekozen kan worden. Of u heeft geen trek in een erg lange looptijd. Dat kan ook, en vaak kiezen we toch voor een korte looptijd. Want dat biedt sneller weer de mogelijkheid om over te stappen. Elk jaar komen er honderden energiedeals bij.

Bespaar minimaal €250 per jaar met energie vergelijken via OverstappenEnergie.nl

OverstappenEnergie brengt namelijk regelmatig energiedeals onder uw aandacht. Dit zijn deals met én zonder cadeau. Omdat niet iedereen dezelfde voorkeuren heeft. Als u een groot gezin heeft dan zijn uw energiekosten ook veel hoger. In uw geval is besparen op de voorschotnota dan geschikter. Vul uw gegevens maar eens in, en zie snel wie op uw adres de goedkoopste energieleverancier blijkt te zijn. De gemiddelde overstap moet een huishouden toch minimaal €250 per jaar opleveren.

7/10 - (3 stemmen)