Vattenfall €250 korting bij 1 jarig energiecontract

Vattenfall €250 korting bij 1 jarig energiecontract?Wist u dat Vattenfall €250 korting bij 1 jarig energiecontract biedt? Vattenfall is de eigenaar van Nuon. En de komende tijd zult u vaker in het nieuws de naam Vattenfall gaan tegenkomen. Niet omdat het bedrijf nieuw is maar omdat de naam Nuon overgaat in Vattenfall. Dus kiest u voor de €250 korting bij een 1 jarig energiecontract van Vattenfall? Dan krijgt u eigenlijk gewoon energie en gas van Nuon.

Wie is nu de goedkoopste energieleverancier?

Nuon en Essent zijn de populaire keuzes waar het gaat om energie aanbiedingen. Dit is omdat zij vaak als goedkoopste uit de bus komen. Dat wil niet zeggen dat ze ook altijd de goedkoopste energie aanbiedingen hebben. Want dit kan per keer verschillen. Wilt u zeker weten of een dergelijke energie aanbieding goedkoop is? Dan vult u simpelweg uw verbruik en postcode in, dan ziet u binnen no time wie de goedkoopste is.

Kies niet te snel voor een energiecontract

Het is nooit verstandig om direct in te gaan op een geboden aanbieding. Het is altijd raadzaam om een energievergelijking te starten. Want bij een energievergelijking worden alle aanbiedingen doorzocht. Pas nadat de energievergelijking klaar is dan weet u ook wie de goedkoopste energieleverancier is. Dus krijgt u telefonisch een aanbieding of via de mail? Vergelijk deze dan altijd even met andere energie aanbiedingen.

Overstap annuleren? Doe dit binnen veertien dagen!

Gaat u onverhoopt wel in op een aanbieding en wilt u zich terugtrekken? Dan kan dat, doe dit binnen veertien dagen na de overstap. Dan mag u het energiecontract kosteloos annuleren. Dus op de dag dat u kiest voor de zogenoemde aanbieding gaat uw veertien dagen bedenktijd in. Overhaast kiezen voor een dergelijke energiedeal is nooit verstandig. Neem altijd rustig de tijd om de energiedeals door te spitten. Pas als u een goed gevoel heeft bij een bepaalde energiedeal dan kunt u overstappen. Heeft u dat gevoel vandaag niet? Wacht dan nog even.

Gaat u voor Vattenfall €250 korting bij 1 jarig energiecontract?

De looptijd van deze energiedeal van Vattenfall is twaalf maanden. De €250 korting wordt weer via uw jaarafrekening verrekend. Als er niets veranderd aan uw verbruik dan levert het u €250 op. Was uw verbruik onverhoopt iets hoger? Dan wordt dit in aftrek van de €250 korting gedaan. U krijgt dan minder korting. Heeft u minder verbruikt? Dan krijgt u zelfs nog extra geld terug. Bekijk de energiedeal maar eens, bevalt het u dan kunt u overstappen. En bevalt het u niet, dan wacht u gewoon nog even. Zo makkelijk is het echt!

9/10 - (3 stemmen)