Aansluitadressen zakelijk

U bent ondernemer en heeft meer dan één filiaal. Dan heeft u dus meerdere aansluitadressen zakelijk gezien. Al deze adressen hebben energie en gas nodig. Dat houdt in dat u voor ieder adres ook apart een energiecontract een energiecontract moet sluiten.

Breng uw verbruik in kaart

U geeft het energieverbruik per adres door zodat uw energieleverancier de kosten voor u kan opmaken. Er wordt ook gekeken naar de aansluitwaarde op de adressen. Heeft u een standaard aansluiting op één of alle adressen? Dan ziet de energieleverancier u als een zakelijke kleinverbruiker. Het kan ook voorkomen dat er één of meerdere adressen zijn die wel een grotere aansluiting hebben. Dan wordt u op die adressen afgerekend als grootverbruiker energie. Ter voorbeeld: Een kleinverbruiker energie heeft een aansluiting van standaard 3 x 80 Ampère. Een grootverbruiker energie daarentegen heeft een aansluiting die daarbovenuit komt.

Zakelijke klanten met grote aansluiting betalen meer voor energie en gas

Een grootverbruiker betaalt meer voor zijn energie en gaskosten dan een kleinverbruiker. U kunt uw energieleverancier vragen als grootverbruiker of zij alle aansluitadressen onder willen brengen op één energiecontract. Met een zakelijke energievergelijking kunt u net zo goed besparen. Meer zelfs dan een particuliere klant. U betaalt immers ook veel meer voor uw energiekosten. Met zakelijk vergelijken kunt u al snel zo’n €1000 per jaar besparen.

Vergelijk zakelijke energieleveranciers

Als ondernemer wilt u het liefst zoveel mogelijk besparen. De bedrijfskosten zijn al hoog genoeg. Door te besparen op uw energiecontract(en) verlaagt u uw bedrijfskosten dus aanzienlijk. Het vergelijken van alle zakelijke energieleveranciers biedt u inzicht in wat uw toekomstige kosten zijn. Of u nu een kleine ondernemer bent zoals een ZZP’er of een bedrijf heeft groot of klein besparen kan altijd. Het kan dat u niet meer tevreden over uw energieleverancier of u wilt gewoon meer geld overhouden. Overstappen als zakelijke energieklant is mogelijk.