Cashback energie

Wat houdt Cashback energie nu eigenlijk in? De betekenis Cashback is gewoon geld terug krijgen. En dat is wat we graag zien. De energieleverancier kan ervoor kiezen u een korting te geven. Als lokkertje om u binnen te halen. Een consument stapt namelijk alleen over als het voordelen biedt. Is er weinig voordeel te behalen dan stapt men immers niet over. Daarom is er de Cashback energie. Waar u dus geld krijgt van de energieleverancier om klant te worden.

Goed opletten tijdens vergelijking

Maar er zijn verschillende cashbacks te verkrijgen. De één nog hoger dan de andere. Staar u niet blind op de hoogte van de cashback alleen. Kijk naar het totaalplaatje. Dus ook de tarieven voor energie en gas. Daaruit ontstaat een totaalprijs, en dat is het gene waar u op dient te letten. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij deze al verzameld.

De goedkoopste totaalprijs per jaar telt!

Als u de gevraagde gegevens invult dan tonen wij de u de goedkoopste energie aanbiedingen. Degene met de hoogste korting staat bovenaan. Waarom u zich niet moet blind staren op alleen de hoogte van de cashback? Dat is omdat de korting misschien maar €150 bedraagt, maar de tarieven daarentegen weer veel lager zijn. Daarom is het maken van een prijsvergelijking niet eens een slecht idee.

Weet u zeker of de geboden cashback voordelig is?

Stel u krijgt een aanbieding, of u ziet er ééntje op tv bijvoorbeeld. Ga er dan niet vanuit dat deze de goedkoopste is. In een prijsvergelijking waar u alles goed heeft ingevuld, zult u zien of die aanbieding wel zo voordelig was. Want door alle energie aanbiedingen met elkaar te vergelijken ziet u pas wie echt de goedkoopste is.