Elektriciteit tarieven

Bent u nog tevreden over uw elektriciteit tarieven? Heeft u veel goedkopere tarieven gezien en wilt u overstappen? Dat kan uiteraard mits uw energiecontract afgelopen is. Als uw looptijd nog meer dan zes maanden is, dan loopt u kans op een boete. De boete moet u dan betalen omdat u tussentijds wilt opstappen.

Korte overeenkomsten meest ideaal

Daarom kiezen de meeste consumenten voor een zo kort mogelijk energiecontract. De gemiddelden laten zien dat men kiest voor een jaarcontract. Zo kan er sneller gewisseld worden van energiecontract. En omdat we tweemaal per jaar te maken krijgen met verschillende tarieven, is de kans groot dat u elders goedkoper uit bent. Er zijn nog voldoende consumenten die bij overstap kiezen voor een variabel tarief. In hun geval kan de energieleveranciers de tarieven wijzigen.

Wat kiest u een vast of variabel tarief?

De doordachte consument kiest veilig en gaat voor een vast tarief. Zo weten zij dat er niets kan veranderen aan het tarief gedurende de looptijd. In een prijsvergelijking onder de energieleveranciers zullen er verschillende elektriciteit tarieven te vinden zijn. Voor welk tarief gaat u? En nog belangrijker: welke soort elektriciteit kiest u? Groen is natuurlijk altijd doen, en grijs is in deze tijd niet wijs.

Nee alle gekheid op een stokje. U mag zelf kiezen welke soort elektriciteit u kiest, of deze nu goedkoop is of duur. Maar om zoveel mogelijk te kunnen besparen is gaan voor de goedkoopste energieleverancier de beste optie. En die is heel gemakkelijk te vinden. Want deze hebben we voor u helemaal bovenaan gezet. Dat scheelt veel uitzoekwerk.

De goedkoopste elektriciteit tarieven vindt u bij ons

Dan moet u natuurlijk wel uw juiste verbruik en postcodegegevens aan ons hebben doorgegeven. De goedkoopste elektriciteit tarieven zijn bij ons altijd binnen bereik. Overstappen kan op uw eigen tijd. Ook gecombineerde tarieven zijn te vergelijken. Daarmee bedoelen we dus ook de gas tarieven. Neem maar eens rustig de tijd om alles door te nemen. Bespaar daar dan gemiddeld €400 per jaar mee. Leuk meegenomen toch?