Energie Actie

Wat is een energie actie? Het antwoord daarop kan divers zijn. Maar voor de meesten is een energie actie toch wel de actie met korting op uw energie en gas. En hoe hoger de korting hoe beter. Grote kans dat u eerder heeft gekozen voor een goedkope energie actie. Hoeveel heeft u daarmee weten te besparen? Gemiddeld zal dat toch wel zo’n paar honderd euro per jaar zijn geweest.

Er is altijd een geschikte energie actie te vinden

Het goede nieuws is dat u elk jaar naar dergelijke actie’s kunt zoeken. En eenmaal een zeer goedkope actie gevonden van een energieleverancier resulteert in een overstap. Want hoe dan ook bespaart u met overstappen energie. Maar daar moet u wel iets voor doen. Vul uw gegevens in die wij van u vragen en wij laten u het aanbod zien.

Met uw verbruik op zak kunt u energie vergelijken

We vragen niet voor niets om deze gegevens. Want met uw precieze verbruik berekenen wij zeer nauwkeurig uw voordeel. Zonder dit verbruik komen we uit op een schatting. En met een schatting loopt u het risico achteraf extra te moeten betalen. Zoeken naar het verbruik is niet zo moeilijk. Log gewoon in op uw persoonlijke pagina en zoek naar uw jaarrekening. Daarop staat vermeld hoeveel u de afgelopen maanden heeft verbruikt.

Met die data kunt u een goede energievergelijking starten. Elke energieleverancier zal koppen met: kies voor ons en stap over. Maar de exacte besparing is het meest belangrijk. Gaat u een tientje per maand besparen of zelfs meer? U kunt al snel twee tientjes per maand besparen en ook wel drie tientjes. Daarom is het bestuderen van de energie en gasprijzen geen slecht idee.

Let altijd op de totale jaarkosten

Het beste is om te letten op de totale prijsopgave. Dat zijn de jaarlijkse kosten in de energievergelijking. U hoeft dit zelfs niet apart uit te rekenen, wij hebben dat al voor u gedaan. U kunt de overige kosten bekijken en welke energiesoort u krijgt geleverd. Maar ook daar is een mouw aan te passen. Zoek op alleen groene energie en dan hoeft u daar niet meer naar om te kijken.

Goedkope energie groen of grijs?

Wilt u gewoon goedkope energie en maakt het u niet uit of u nu groene of grijze energie heeft? Dan vinkt u niets aan. De rest laten wij u zien in het overzicht. Als u uw keuze heeft gemaakt dan kunt u desgewenst klikken op overstappen. Zo simpel is het en blijft het ook.