Energieadvies

Wat is nu echt een goed energieadvies? We kunnen advies inwinnen bij een bepaald bedrijf maar zijn we dan zeker of het advies ook goed is? Want de desbetreffende verkoper kan een voorkeur hebben. Maar die voorkeur hoeft niet de goedkoopste of de beste te zijn. Als u start met energie vergelijken op onze website dan gelden de aanbiedingen als een leidend energieadvies. En u mag achteraf zelf kiezen welke energieleverancier het wordt. Het belang van een advies bij de keuze van een energieleverancier is wie de goedkoopste is. Of misschien wilt u advies over de duurzame belangen die een energieleverancier heeft.

Welk energieadvies zoekt u eigenlijk?

Als u bijvoorbeeld graag een energieleverancier heeft die echt duurzaam is, dan kunt u op duurzame energieleveranciers uit Nederland zoeken. Zo kunt u zien welke bedrijven zich echt inzetten voor duurzame energie. Wilt u alleen maar goedkope energie vinden? Dat kan ook dan hoeft u alleen maar naar de eerste plaats te kijken. Dat wil zeggen naar de energieleverancier die bovenaan staat. Verzeker u zelf er dan wel van dat u ook echt het juiste verbruik heeft ingevoerd. Als er voor een schatting is gekozen dan kan die goedkope energieleverancier later ineens wat duurder blijken.

Schatten is achteraf betalen

Hoe dat kan? Als het verbruik geschat wordt dan krijgt u ook een geschat voorschotbedrag te zien. Daarom zeggen we altijd: Neem het juiste verbruik over van uw jaarrekening. Want dan weet u pas echt wat u gaat betalen bij een nieuwe energieleverancier. Een energieadvies op onze website is vrijblijvend en gratis. Als u klaar bent om over te stappen dan stapt u over.

Besparen op uw energiekosten elk jaar weer

Door alles goed te doorzoeken en te lezen zult u een passende aanbieding vinden. Binnen zes weken betaalt u dan de nieuwe energieleverancier. Aan uw energie en gaslevering zult u niets merken. Deze gaan gewoon door. Volgend jaar als uw energiecontract dan bijna afloopt dan begint u opnieuw. Want met een passend energieadvies bespaart u altijd op uw energiekosten.