Gas en Elektra aanvragen

Gas en Elektra aanvragen kan gerust op OverstappenEnergie.nl. Betrekt u binnenkort een nieuwbouw woning zorg dan dat u het tijdig doet. Gaat u verhuizen naar een bestaande woning? Ook dan is tijdigheid belangrijk. U hoeft in ieder geval niet de oude energieleverancier op te zeggen. Deze taak behoort toe aan de nieuwe energieleverancier. Zo wordt het u makkelijk gemaakt en hoeft u alleen over te stappen.

Wie biedt de goedkoopste prijzen?

Een rondgang in uw vriendengroep kan antwoorden geven over wie de goedkoopste is. Maar u kunt zelf ook stappen ondernemen om dit uit te vinden. Betrekt u voor het eerst een woning? Dan weet u uw precieze verbruik natuurlijk niet. U kunt dit dan schatten. Het enige minpuntje is dat u risico loopt om te moeten bijbetalen. Als de schatting zegt dat uw toekomstige verbruik 2500 kWh en 1200 m3 gas is zet dan hoger in. Dat wil zeggen geef een iets hoger verbruik aan.

Zet iets hoger in bij het verbruik

Dan is de kans kleiner dat u hoeft bij te betalen. En dan kunt u aan het einde van het jaar uw voorschotbedrag aanpassen. We moeten betalen voor wat we werkelijk hebben verbruikt. Dit betalen we altijd vooraf in termijnen. Als achteraf dan blijkt dat u teveel heeft betaald dan krijgt u een meevaller. Want uw energieleverancier betaalt u de teveel betaalde voorschotten terug.

Gas en elektra onmisbaar in en om huis

We kunnen jammer genoeg niet zonder gas en elektra. Wij gebruiken beide bronnen om te kunnen douchen en onze apparaten te voorzien van elektra. Overal waar een stekker aan zit neemt elektra. De simpele apparaten zoals de waterkoker, onze elektrische tandenborstel tot het opladen van de telefoon. Toegegeven het is een luxe en we gebruiken het dagelijks. De energieleverancier biedt ons deze producten. En tegen een bepaalde prijs.

Gas en elektra aanvragen op OverstappenEnergie.nl

Wilt u gas en elektra aanvragen? Zorg dan dat de gevraagde gegevens klaar liggen. Zoals uw historische verbruik en uw postcode. Uw historische verbruik kunt u aflezen van de jaarafrekening. De postcode weet u wel uit het hoofd. Is er geen historisch verbruik omdat u voor het eerst een eigen woning krijgt? Dan is de grootte van uw huishouden van belang. U kunt dan kiezen voor een schatting. Dan klikt u op ”ik weet mijn verbruik niet”. Vandaar uit kunt u het aantal personen kiezen in uw huishouden. Ga er dan iets boven zitten.

Uiteindelijk beland u bij de goedkoopste energieleverancier, of in ieder geval de energieleverancier van uw keuze. Meer dan de helft van de overstappers kiest een energieleverancier uit de top 5. Omdat deze veel in prijs schelen met de rest van de aanbieders. Teveel betalen is namelijk niet nodig, daarom geven wij de goedkoopste en de duurste aan.