Gas vergelijken

Wilt u gas vergelijken omdat de prijzen zijn gestegen? Dat kan want OverstappenEnergie.nl houdt deze voor u bij. Als er iets veranderd op het gebied van de gasprijzen dan nemen wij deze op. Het kan ook zijn dat u gewoon nieuwsgierig bent naar de overige gasprijzen. Als u de prijzen voor gas nu laat vastleggen dan heeft u geen last van de komende stijgingen.

Gas vergelijken en de gaskosten zo verlagen

Het kan natuurlijk alle kanten opgaan, want de gasprijzen stijgen dan wel maar een energieleverancier bepaalt de hoogte. Als elke energieleverancier teveel zou vragen voor gas dan is het einde zoek. Consumenten zullen dan niet meer zo snel overstappen. Want als een vergelijking uitwijst dat men duurder uit is, stappen ze niet over. Zo simpel is het echt. Gas vergelijken resulteert in een lagere gasrekening. En vooral als de uwe te hoog is kan het verstandig zijn te vergelijken.

Hoeveel kubieke meters gas verspilt u?

De gasrekening kan ook hoog uitvallen omdat u daar zelf schuld aan heeft. Begin 2018 was het erg koud en is dat lang zo gebleven. Gevolg daarvan is dat er meer gas werd verbruikt. Als u zich bedenkt dat gas prijzig is, dan kunt u op voorhand besparen. Een enkele graad lager zetten helpt al en bespaart u €80 per jaar. Dus twee graden lager zetten levert €160 per jaar op. Ook minder lang douchen heeft invloed op uw verbruik. En als iedereen zijn steentje bijdraagt dan verlaagt u uw gasrekening ook.

Starten met gas besparen levert een hoog rendement op

Alle kleine beetjes helpen zei grootmoeder vroeger, dus ook met gas besparen. Realiseert u zich bijvoorbeeld dat niet iedere radiator aan hoeft te staan? Als u alleen de radiator in de woonkamer aan draait, dan hoeft er ook geen gas verspild te worden in kamers waar u toch niet bent. Neem uw laatste rekening met uw jaarverbruik bij de hand. Neem dit verbruik over in de energievergelijker. Wij laten u zien hoeveel euro’s u bespaart door over te stappen.