Gas water elektra

Met Gas water elektra kunnen wij zeer comfortabel leven. Gas en water om heerlijk te douchen of te baden. Koken doen we ook nog op gas, dankzij gas zitten we er ook behaaglijk warm bij. Het zijn de basisbehoeften waarvan wij elke dag gebruik maken. De kraan stroomt elke dag een paar minuten, of het nu is voor thee of om af te wassen. Het is eigenlijk ondenkbaar geworden. Zo zit dat ook met elektra, hoeveel apparaten in huis zijn er aangesloten op het stroomnet?

Hoeveel elektra verbruikt u?

Dat zijn er ontzettend veel. Elk apparaat met een stekker verbruikt elektra. Zonder dat kunnen wij de tv niet aanzetten of de wasmachine gebruiken. Het is nog altijd een enorm handige uitvinding sinds de opkomst van elektriciteit. Elke maand dragen wij netjes de kosten af voor het gebruik van gas water elektra. In Nederland zitten we dan ook bijna nooit zonder. Terwijl er voldoende derde wereld landen zijn die deze luxe niet altijd hebben.

Nederlandse netwerken voor gas water elektra betrouwbaar

Nederland doet er heel veel aan om ervoor te zorgen dat alle huishoudens geriefelijk kunnen leven. Ons elektriciteitsnetwerk en gasnetwerk is dan ook 99,9% betrouwbaar. Wij hebben niet vaak te maken met stroomuitval of een gasstoring. Dit is dankzij de netbeheerders want zij onderhouden ons netwerk elke dag. Daar betalen we dan ook voor. Onze energienota bestaat niet enkel uit de leveringstarieven waarvoor we betalen. Ook de netbeheerder krijgt zijn geld net als de belastingdienst. En het waterbedrijf krijgt geld van ons, alleen niet via de energienota. Wij betalen elke drie maanden het waterbedrijf zelf via een aparte nota.

Schoon drinkwater in Nederland

Het waterbedrijf zorgt ervoor dat wij schoon drinkwater geleverd krijgen. Drinkwater is van essentieel belang. En wij kunnen zonder problemen kraanwater drinken. Ook dat is in andere landen niet altijd mogelijk. Landen zoals Griekenland, Frankrijk en Italië hebben geen geschikt kraanwater. Zo is er in het kraanwater van Frankrijk meer dan eens de poepbacterie gevonden. Mensen met een goede weerstand merken er niet veel van, maar mensen met een slechte weerstand wel.

En zeg nu zelf het idee dat de poepbacterie in het kraanwater kan voorkomen nodigt niet uit om van de kraan te drinken. Als kraanwater besmet lijkt te zijn, dan kunnen mensen last krijgen van diarree. En in sommige landen voegen ze dan ook chloor toe om bacteriën te doden. Ook niet echt lekker voor de smaak. In Nederland kunnen we dus met een gerust hart water drinken uit de kraan.

Gas elektra water vergelijken

Het andere voordeel van Nederland is ook dat de we gas elektra water kunnen vergelijken. Nou ja gas en elektra kunnen we vergelijken. Net als de netbeheerder toegewezen wordt geldt dat ook voor het waterbedrijf. Deze kosten zijn dan wel te vergelijken op de website van de netbeheerder en het waterbedrijf maar overstappen kan niet.

Bespaar veel geld op gas en elektra

Overstappen met gas en elektra kan wel via OverstappenEnergie.nl. En u kunt heel wat euro’s besparen. Neem uw energienota er maar eens bij. Vergelijk de genoemde kosten eens met de kosten in onze energievergelijker. Het verschil dat daaruit ontstaat is uw voordeel. En dat voordeel kan gerust €450 op jaarbasis zijn.