Gas water licht vergelijking

Een gas water licht vergelijking is nooit verkeerd om eens te maken. Eigenlijk is een gas en licht vergelijking meer op zijn plaats. Omdat we water niet kunnen vergelijken. Regionale waterbedrijven zijn namelijk toegewezen net als de netbeheerders. Overstappen naar een ander waterbedrijf kan helaas niet. Maar u kunt wel gas water licht berekenen door eens uw verbruik onder de loep te nemen. Want water wordt immers wel verbruikt als we douchen of de warm water kraan gebruiken. Eigenlijk hangt het dus wel samen met elkaar. Maar betalen wij de energieleverancier puur voor het gebruik van energie en gas.

Besparen op verschillende manieren

Toch maken we kosten als we water rijkelijk laten stromen. En aan de hand daarvan zal het waterbedrijf u een factuur sturen daarvoor. Over het geheel genomen is water dus een belangrijk onderdeel van onze energierekening. Alleen dragen we die kosten apart af. Gas water licht worden iedere dag door ons gebruikt. S’morgens als wij gaan douchen en s’avonds om af te wassen. Als wij niet oppassen dan kunnen deze kosten hoog worden.

Kook slim en bezuinig op uw gasverbruik

Er zijn zoveel handige toepassingen waarmee we kunnen besparen. U kunt water alvast voorkoken in de waterkoker en erna uw groenten of aardappelen ermee koken. Dat scheelt weer in het gasverbruik en gas is duurder dan elektriciteit. En denk eens na over de kubieke meters gas die verloren gaan als u te lang doucht. Daar kunt u ook besparingstips toepassen. En die zijn simpel: korter douchen, en een waterbesparende douchekop aanbrengen. Dat scheelt weer liters water naast de kubieke meters gas.

Water besparen op het toilet

Uw toilet heeft als het goed is twee knoppen, één voor de kleine boodschap en één voor de grote boodschap. Door zoveel mogelijk de kleine knop te gebruiken bespaart u water. Heeft u de waterbesparingsknoppen niet op uw stortbak? Overweeg dan om deze aan te brengen. Er wordt op die manier zo’n 6000 tot 8000 liter water bespaart per jaar.

Gas water licht vergelijking starten?

Besparen kan natuurlijk op de bekende manier: een gas water licht vergelijking maken. Zo zult u uit alle aanbiedingen ééntje kiezen die uw energiekosten verlaagt. Wilt u ook gemiddeld 300 euro per jaar besparen? Kom dan overeind en vul snel uw gegevens in. Wij laten u dan zien welke energie aanbiedingen de goedkoopste zijn.