Gasleverancier

Uw gasleverancier levert u gas maar als het geval blijkt dat de tarieven daarvoor te duur zijn wat doet u dan? Heel simpel: opnieuw gas vergelijken en het liefst gas en licht. Want er zijn zoveel mogelijkheden en zoveel tarieven. Dan hoeft u in principe nooit meer teveel te betalen. Maar niet iedereen staat er altijd even bij stil. Het komt nog vaak genoeg voor dat consumenten blijven bij de huidige gasleverancier. Ze zijn een aantal jaar terug wel overgestapt maar dat was dat.

Elk jaar veel korting met een nieuwe gasleverancier

Als u elk jaar opnieuw een berekening maakt van de gasprijzen dan zult u opmerken hoeveel korting u krijgt. We spreken hier in dit artikel over de gasleverancier, men kan voor gas en stroom een aparte leverancier kiezen. Dan betaalt u aan twee verschillende leveranciers uw voorschotnota. Als zij dat geen gedoe vinden prima want het is mogelijk. Maar het overgrote deel van de Nederlandse huishoudens neemt beide producten bij één leverancier af.

Gas verbruiken is duurder dan stroom verbruiken

Online zijn er dus heel veel scherpe tarieven te vinden met enorm hoge kortingen. Met het juiste verbruik bij de hand vindt u binnen seconden de goedkoopste gasleverancier. Er is nogal wat te doen rondom de huidige gastarieven. Want een extra belasting erop maakt deze duurder dan de stroomtarieven. Het voelt als een tik op de vingers wanneer we teveel gas verbruiken. Verbruiken we minder gas? Dan betalen we ook minder belasting. En dat geldt natuurlijk ook voor het gebruik van stroom.

De goedkoopste gasdeal

Vindt u dat u dat u teveel betaalt voor gas? Dan kunt u met onze energievergelijker zoeken naar een goedkopere gasdeal. Wie de allergoedkoopste deals hebben kunt u snel bekijken. De vergelijker rekent razendsnel uit bij wie u moet zijn. U kunt desgewenst overstappen of nog even wachten als u bijvoorbeeld nog niet contractvrij bent. Zodra dat moment zich aandient dan is een overstap zo geregeld.