Gasprijzen 2019

Alle gasprijzen 2019 vindt u op OverstappenEnergie.nl. U kunt nu al zoeken naar de hoogte van de gasprijzen 2019. Dit doet u simpelweg door uw gegevens in te vullen in onze vergelijkingstool. De aanbiedingen die daaruit komen gelden al in 2019. Omdat uw energiecontract bijvoorbeeld één jaar loopt vanaf nu , zal u daardoor uw prijzen al vast kunnen leggen tot in 2019. Dat houdt ook in dat u tijdens die periode zich ook geen zorgen hoeft te maken over stijgende prijzen. Zo zult u ook driejarige contracten tegenkomen, maar eigenlijk legt u zich dan te lang vast. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen dat mag u zelf weten.

Houdt de gasprijzen 2019 nu al in de gaten

Het is ook niet raar dat we van tijd tot tijd de ontwikkeling van de gasprijzen in de gaten houden. Want er veranderd veel op de energiemarkt. En dan op het gebied van gas. De gaswinning wordt teruggedraaid en de belasting erop wordt hoger. Dat is een extra reden om opnieuw gas te vergelijken. Willen we de verhogingen voorkomen? Dan moeten we ook op andere fronten aanpakken. En dat begint thuis. Bij uw verwarming en het warme water. Door daar te minderen zal de energierekening ook lager worden.

Minder gas uit Nederlandse gasvelden

Omdat er minder gas uit Groningen zal komen, zal Nederland meer gas importeren. Er komt dus meer vraag naar internationaal gas. Dat drijft de gasprijzen ook omhoog. Dus als u niets onderneemt dan zal uw gasrekening flink hoger uitvallen. Probeer dus zoveel mogelijk waar u kunt te besparen. Vergelijk de gasprijzen van alle energieleveranciers. Kies de goedkoopste gasleverancier en stap gewoon over. Waar een kubieke meter gas vorig jaar nog rond de 65 eurocent kostte, kost deze nu al 70 eurocent.

Energiebelasting op stroom verlaagd

Een schrale troost is dat de energiebelasting op stroom lager is. En door te kiezen voor een combi actie van energie en gas zult u extra kunnen besparen. De energieleveranciers bieden namelijk een totale korting waardoor de verhogingen enigszins meevallen. Neem de vergelijking maar eens door en zie hoe hoog de geboden kortingen zijn. Deze liggen veelal rond de €300 waardoor uw voorschotbedrag lager wordt. We weten niet hoe koud de komende winter wordt. Daarom kunnen we het beste op voorhand gaan vergelijken. Dan zetten we de gasprijzen voor nu en volgend jaar vast.

Energierekeningen vergelijken

Neem maar snel uw energierekening erbij. Vergelijk en kies uit de vele energiecontracten de goedkoopste. Overstappen en vergelijken is gratis op OverstappenEnergie.nl. Kies voor de extra korting en stap met een goed gevoel over. Volgend jaar kunnen we de gasprijzen voor 2020 dan weer bekijken. Zodat we weer profiteren van alle kortingen.