Goedkoopste energieleverancier 2019

Wilt u met onze energievergelijker de goedkoopste energieleverancier 2019 opzoeken? Dat is altijd mogelijk. Het gene wat u daarvoor moet doen is het invullen van uw verbruik en postcode. Dan tonen wij u de allergoedkoopste energie actie’s. Soms denken consumenten dat het niet zo eenvoudig is energie vergelijken. Maar dat is het juist wel. Vooral als u uw exacte verbruik bij de hand neemt. 

Zoek nu al naar de goedkoopste energieleverancier 2019

Of misschien denkt u: maar 2019 is nog zo ver weg. Niets is minder waar want we hebben nog krap vijf maanden te gaan voordat het jaar alweer voorbij is. Als u nu al gaat zoeken naar de goedkoopste energieleverancier dan legt u de energie en gasprijzen voor 2019 al vast. Ze liggen dan al vast tot en met augustus 2019. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een driejarig contract maar of dat zo verstandig is?

Ja maar de energiekosten gaan stijgen

Gelet op de berichten in het nieuws hebben we geleerd dat de energiekosten gaan stijgen. Zulk nieuws lezen we liever niet, maar we zijn tenminste op de hoogte. Het klopt dat de energiekosten omhoog gaan, maar u kunt er bijtijds iets aan doen. Allereerst is het niet eens een gek idee om al te gaan besparen. Minder uitgeven levert altijd voordeel op of niet? Zo ook met uw energiekosten. Spreek met uw gezin af dat jullie gezamenlijk op het energieverbruik gaan letten. Dit doen jullie door alle stekkers na gebruik uit het stopcontact te trekken. Behalve dan de stekker van uw vriezer en koelkast.

Terugdringen dat verbruik!

Douchen is fijn maar het hoeft niet onnodig lang toch? Kort de douchebeurten maar eens in met 5 minuten. Het scheelt duizenden liters water die anders gewoon wegstromen. En wat te denken van de kubieke meters gas die verloren gaan? In vijf minuten kan iedereen schoon zijn. Ook al gaan de energiekosten stijgen, er zullen altijd energieleveranciers zijn die stunten. Want door te stunten met de prijzen trekken zij nieuwe klanten aan. Houden ze de prijzen hoog? Dan jagen ze juist klanten weg.

Verlaag uw energiekosten 2019

Deze energieleveranciers die stunten zult u tegenkomen in uw energievergelijking. U kunt dan meteen uw energiekosten verlagen met €450 per jaar. Dat is niet mis he? Dat zou neerkomen op een verlaging van gemiddeld €30 per maand. Het blijft dus van belang dat u altijd zoveel mogelijk bespaart thuis. Laat de warm waterkraan niet onnodig lang aan staan. Moet u een afwas doen? Spoel eerst van tevoren uw vaat af met koud water. En laat een teiltje met warm water vollopen. Sommige consumenten laten dus wel de warm waterkraan stromen. Dit is zonde want op die manier gaat er teveel gas en water verloren.