Goedkoopste gas en stroom

Uw goedkoopste gas en stroom zoektocht begint en eindigt op OverstappenEnergie.nl. Wie precies de goedkoopste blijkt te zijn hangt van uw verbruik af. Ook kan uw postcodegebied een rol spelen. Want woont u ver vanaf de gasvoorraad in Groningen? Dan moet uw gas verder vervoerd worden en dat kost geld. Maar heel veel extra zult u niet kwijt zijn. Let gewoon op de totaalprijs en degene die de eerste plek heeft in de vergelijking. Deze energieleverancier levert u de goedkoopste gas en stroom.

Vul postcode en verbruik in en wij doen de rest voor u

Wij vragen u enkel om uw postcode en verbruik daarmee kunnen wij u laten zien wie de goedkoopste energieleveranciers zijn. Overstappen is erg makkelijk en binnen een paar minuten klaar. Nu de gasprijzen zo duur zijn geworden zijn consumenten huiverig om over te stappen. Dat hoeft niet en u moet het overstappen ook niet laten voor wat het is. Er kan namelijk nog genoeg bespaart worden. Maar dan moet u ook beginnen met energie vergelijken.

Gas en stroom is nodig in huis

We hebben nu eenmaal elke dag gas en stroom nodig in huis. Gas vooral om te kunnen douchen, en s’avonds om ons eten te bereiden. Stroom is handig voor uw elektrische apparatuur zoals de tv. Maar gas is toch wel nodig als u normaal wilt kunnen douchen. Ook is het zo dat u eerst een energiecontract moet afsluiten om gebruik te kunnen maken van gas en stroom. Zonder energiecontract heeft u geen toegang tot deze netwerken.

Bespaar zoveel mogelijk en u zult zien dat u besparen kunt

En probeer daarnaast natuurlijk zoveel mogelijk op de kleintjes te letten. In dit geval is dat uw verbruik. Als u dit in de hand weet te houden dan hoeven uw energiekosten niet eens zo duur te zijn. Overdag zult u amper gas hoeven te gebruiken. Want overdag zijn we aan het werk of naar school. In de avonduren gebruiken we het wel. Zet uw thermostaat niet hoger dan nodig. Twintig graden is de norm. Zet u de thermostaat meestal hoger dan 20 graden? Dan zult u zien dat u per graad zo’n €80 per jaar aan gaskosten bespaart. Dat is mooi meegenomen.

Met bezuinigen en overstappen tot €450 per jaar besparen

Als u ook nog eens alleen de kachel aanzet in de woonkamer en de overige kamers niet verwarmd? Dan bespaart u daar ook weer zo’n €100 per jaar mee. En het enige wat u dan heeft hoeven doen is een aantal aanpassingen aanbrengen. Gaat u daarnaast voor de goedkoopste gas en stroom bij een nieuwe aanbieder? Dan kan er nog meer bespaard worden. Hoeveel dat is hangt van de vergelijking af. Probeer het maar eens en u zult zien hoeveel u kunt besparen.