Goedkoopste gasleverancier

De gasprijzen zijn flink gestegen en voor velen een reden om te zoeken naar de goedkoopste gasleverancier. Sommigen zijn bang dat er helemaal niet meer bespaard kan worden op gas. Natuurlijk kan dat wel, dat doen we in eerste instantie door minder gas te verbruiken. Daarmee kan het gasverbruik verlaagd worden. Gas is nodig om de woning te verwarmen, te koken en te douchen. Bekijk eens waar u kunt bezuinigen. Is dat niet door gewoon korter te douchen?

Waarom bezuinigen op gas?

Ja dat doet u door korter te douchen. En het is simpelweg aan te leren. Doucht u meestal 15 minuten? Breng dit dan terug naar 10 minuten of zelfs minder. U zult zien dat uw gasverbruik een stuk lager wordt. Maar vergeet ook niet dat uw woning verwarmen heel veel gas kost. Draai de thermostaat dus maar een graad lager. Heel veel kouder wordt het er niet van. Het is gewenning meer niet. Jaren terug toen de gasprijzen goedkoop waren stonden we niet zo stil bij bezuinigen. Lekker makkelijk toch? Heerlijk warm douchen en in huis was het overal warm.

Gasprijzen zijn enorm duur geworden

Maar nu door allerlei heffingen deze gasprijzen fors gestegen zijn, dwingt het huishoudens om rustiger aan te doen. En waarom ook niet? Het is niet nodig om de hele dag de thermostaat op 22 graden te zetten. De lucht in huis wordt er alleen maar droog van. Als we naar buiten gaan in de kou dragen we toch een jas? Wen dan aan het feit van een extra vest aantrekken in huis. Dan kunt u de thermostaat gerust op 20 graden zetten. En geloof het of niet, maar 20 graden is behaaglijk genoeg.

Gemiddeld gasverbruik verlagen

Gemiddeld verbruikt een huishouden van vier personen ongeveer 1500 kubieke meter gas. Weten jullie zoveel mogelijk te bezuinigen? Dan kunt u dit wel verlagen naar 1200 kubieke meter gas. Al snel een besparing van €200 per jaar. Bijna alle vertrekken in huis zijn voorzien van een radiator. Draai ze bijna overal uit. En laat de radiator alleen in de woonkamer aanstaan. Dit scheelt ook heel veel op uw gasverbruik. Als u alles heeft gedaan om te bezuinigen op uw verbruik zult u minder voor uw gaskosten betalen.

De goedkoopste gasleverancier uitkiezen

U kunt de gaskosten per gasleverancier vergelijken. Vul dan gewoon het eigenlijke verbruik in, en vul tevens uw postcode in. Wij laten u dan alle gaskosten zien. De goedkoopste gasleverancier zetten we natuurlijk bovenaan. Dit is wel zo makkelijk tijdens het vergelijken. Wilt u meer weten over de prijsopbouw dan kunt u de gas aanbiedingen nader bekijken. Wilt u enkel direct besparen zonder poespas? Dan kiest u voor de gasleverancier die op plaats 1 staat. Overstappen is namelijk ook heel snel gefixt.