Goedkope energieprijzen

Goedkope energieprijzen vindt u op OverstappenEnergie.nl. Het vinden van de goedkoopste energieprijzen is snel gedaan. Door te kiezen voor lagere energieprijzen bespaart u. Herhaal dit elk jaar en u bespaart ook elk jaar. Klinkt heel simplistisch en te mooi om waar te zijn. Maar het is echt waar.

Doet u mee aan de concurrentiestrijd?

Energiebedrijven wedijveren elk jaar weer met elkaar. Ze willen natuurlijk de meeste klanten binnenhalen. En dat doen ze alleen door ook hele scherpe prijzen te bieden. Anders is het niet interessant voor een nieuwe klant. Bespaart men maar een paar euro per maand dan stappen ze niet snel over. Daarom worden er echt hoge cashbacks aangeboden. Dat moet ook wel in deze concurrerende markt.

Goedkope energieprijzen zorgen voor een lagere energierekening

De energieprijs waar u het voorgaande jaar voor koos kan nu wel duurder zijn. En de nieuwe energieprijzen kunnen dan voor een voordeel van minimaal €250 per jaar zorgen. Dat is de reden waarom men sneller wisselt van energiebedrijf. De besparing is dan gemiddeld €20 per maand. Dat laten de meesten niet liggen.

Kom op start met vergelijken en stap over!

Juist door het verhogen van de energiebelasting worden consumenten aangespoord om over te stappen. En daardoor wordt er gezocht naar goedkope energieprijzen, en neem ze dat eens kwalijk. Niemand staat te springen om een hoge energierekening. En dankzij het ruime aanbod kan ook iedereen overstappen voor een betere deal.

Slapende consumenten zijn er nog steeds

Toch zijn er nog steeds consumenten die overstappen niet jaarlijks doen. Wat daar de reden van is laat zich gissen. Maar juist deze groep doet er goed aan om het wel te doen. Zij besparen maar liefst tot en met €750 per jaar. Nu zult u denken: dat zal wel dat kan toch nooit? Dat kan dus wel want zij betalen een oude energieprijs. Natuurlijk verlaagt het energiebedrijf hun prijzen wel maar met een procent of vijf.

Bekijk de huidige prijzen op de energiemarkt

Deze consumenten denken: ” maar ik heb een verlaging gekregen “. Maar deze verlaging staat in schril contrast tot de rest van de energieprijzen. Wanneer zij zich wel laten overhalen tot het maken van een vergelijking dan zal de verbazing groot zijn. En dat zal leiden tot een heuse overstap.