Independer

Independer is een bekende vergelijkingssite. Zij zijn vooral bekend op het gebied van verzekeringen vergelijken. Vele blije autobezitters zijn via Independer al eens overgestapt. Vaak zijn de autoverzekeringen goedkoper via deze vergelijkingssite. Maar ook andere verzekeringen kunnen vergeleken worden. Alles op het gebied van wonen waar u een verzekering voor heeft is af te sluiten. Daar hoort ook de traditionele hypotheek bij. Ze zijn al jaren een begrip op de consumentenmarkt.

Independer bekend van verzekeringen afsluiten

Tegenwoordig kan men ook terecht bij Independer voor het afsluiten van een energiecontract. Dit werkt hetzelfde als u kunt doen op OverstappenEnergie.nl. Waar de vergelijkingssite ook bekend van is is de woekerpolis check. Heel veel consumenten hebben in het verleden een beleggingsverzekering afgesloten. Dit was bedoeld om het pensioentekort aan te vullen bijvoorbeeld. Of het aflossen van de resterende hypotheek. Op dat gebied kan Independer consumenten verder helpen.

Woekerpolischeck van Independer

Door het invullen van een aantal gegevens laat de woekerpolischeck zien of de desbetreffende polis een woekerpolis is. Voor extra vragen zitten er specialisten klaar. Als blijkt dat uw polis ook een eentje is dan kunt u een procedure starten. Independer heeft ook een woekerpolisforum waar men terecht kan voor vragen of advies.

Geld besparen via internet

De website van Independer wordt gebruikt door veel Nederlandse huishoudens. Vaak bezoeken huishoudens de website voor extra informatie. Zo kunt u er terecht voor inzicht in verschillende financiële producten. Consumenten zijn de afgelopen twintig jaar steeds meer het internet gaan gebruiken. Of het nu voor het raadplegen van bepaalde informatie is of voor overstappen. Voor het millennium gebeurde dit niet want we hadden simpelweg niet zoveel toegang tot het internet. Daarbij komt ook dat internetten toen best wel duur was.

Dagelijkse producten kopen op internet

Twintig jaar later stappen we dan over via internet, maar we shoppen ook via internet. Voor een kaartje hoeven we niet eens meer de deur uit, want die kan ook via internet verstuurd worden. Fysieke winkels verdwijnen daardoor. Jammer is dat wel, maar dit is helaas wel een feit. Consumenten maken slim gebruik van de aangeboden mogelijkheden. En daar is energie vergelijken ook één van. Als alles maar duurder wordt zullen we wel moeten. We willen namelijk genieten en geld overhouden.