Prijsvergelijk Energie

Wilt u graag een Prijsvergelijk energie beginnen maar weet u niet hoe? Dan bent u op OverstappenEnergie.nl op het juiste adres. We vragen een aantal gegevens voordat de energievergelijker de energiedeals kan zoeken. U kunt ook een schatting maken maar dan loopt u kans dat de voorschotkosten niet kloppen. Aan de hand van een schatting kunt u prima bekijken wat er verkrijgbaar is. Maar met de juiste gegevens kunt u ook echt overstappen. Zoek deze gegevens er dan ook bij. Zoek de laatste jaarafrekening van uw energieleverancier daarop staat uw historische verbruik vermeldt.

Hoe gaat een prijsvergelijk energie eigenlijk?

Vul uw verbruik energie en gas in gevolgd door de postcode. Wij tonen u dan de goedkoopste energiedeals die er nu beschikbaar zijn. De goedkoopste wordt door ons altijd bovenaan gezet. Die kunt u aanklikken als u echt op zoek bent naar de goedkoopste energieleverancier. Het handige van een prijsvergelijk energie is dat u op verschillende opties kunt klikken. U mag zoeken op de meest duurzame energieleverancier. Zoekt u de duurzaamste energieleverancier uit Nederland? Dan vinkt u aan alleen groene stroom uit Nederland.

Welke opties wilt u gebruiken?

Vinkt u dat niet aan? Dan worden alle energiedeals doorzocht of het nu groene of grijze energie betreft. Dit zal aangegeven worden in het Prijsvergelijk overzicht. In geval echt duurzame energie staat er een duurzaamheidsscore bij. Dan weet u dat uw energie lokaal is opgewekt. Een geruststellende gedachte voor de duurzame consument. Behoort u tot de groep die geen onderscheid maakt tussen duurzaam en niet duurzaam? Dan hoeft u verder niks aan te klikken. Let in dat geval dan wel even op de looptijd van het energiecontract. U kunt ook bij looptijd 1 jaar aanklikken.

Energiekosten worden nog duurder kan ik nu beter kiezen voor een driejarig contract?

Want dat zijn de meest gangbare energiedeals waarop gezocht wordt. De eenjarige energiecontracten. Op die wijze kunt u ook weer snel overstappen. Ondanks de berichten in de kranten over de dure energiekosten moet u zich niet laten verleiden tot het aangaan van een lange looptijd. U kunt best de goedkoopste energiedeal vinden met een looptijd van 1 jaar. Het is wel zo dat de energiekosten steeds duurder worden. Maar onze energiemarkt is veranderend. Dus er komen altijd nieuwe energiedeals bij. Elk jaar weer. Dus kies niet meteen voor een energiecontract van drie jaar. Dit is helemaal niet nodig.

De goedkoopste energiekosten voor uw situatie zoeken

De totaalkosten tellen in een prijsvergelijk energie. En degene die het goedkoopst is zetten we voor u bovenaan in de lijst. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken uiteraard. Wilt u zonder gedoe en poespas overstappen? Dan klikt u de energiedeal aan die bovenaan staat. U doet er wel goed aan om deze kosten te vergelijken met uw huidige kosten. Zo ziet u wat er beschikbaar is. En waarom overstappen echt nut heeft.