Radar AVROTROS

Elke week kijken meer dan een miljoen huishoudens naar het programma Radar AVROTROS. Antoinette Hertsenberg brengt hier allerlei onderwerpen ter discussie. Dit kunnen onderwerpen zijn zoals cybercrime of misstanden bij het UWV. De energierekening is vaak een onderwerp van discussie die in Radar aangekaart wordt. Als een consument bijvoorbeeld teveel moet betalen. Of energieleveranciers die verkeerde tarieven hanteren.

Recht behalen met Radar Avrotros

Dit zijn onderwerpen die besproken worden in de hoop de consument te kunnen ondersteunen. Zij bieden op hun website hulpartikelen aan. Deze kunt u lezen om er voordeel mee te kunnen behalen. Maar ze verstrekken ook voorbeeldbrieven. De voorbeeldbrieven kunnen consumenten gebruiken om hun recht te behalen. Zoals het aanvragen van een compensatie bij de annulering of vertraging van een vlucht.  Hun advies is gratis.

Elke week een uitzending van Radar op tv

Elke week wordt het programma uitgezonden op tv. En kijken vele huishoudens er naar. De tips die worden gegevens helpen consumenten goed op weg. Zij hebben vaak hun uitzending gewijd aan de energierekening. Zo was er eens een uitzending over de energierekening die veel te onduidelijk bleek. Dit zorgde ervoor dat energieleveranciers gedwongen werden hun energierekening op orde te krijgen. Zij moeten ten alle tijden hun energiekosten zo eenvoudig mogelijk weergeven. Het moet voor een klant dus duidelijk zijn waar zij precies voor betalen.

Onderwerpen met betrekking tot de energierekening worden besproken

Er zijn nog veel meer onderwerpen die gerelateerd zijn aan de energierekening. En daar hoort de warmtepomp ook bij. Radar Avrotros bespreekt de voordelen en de nadelen van een warmtepomp. Zo kwam uit een enquete naar voren dat niet iedereen profijt heeft na installatie van de warmtepomp. Huizen die niet genoeg verwarmd worden bijvoorbeeld. Dit onderwerp wordt dus besproken. Heeft u zelf bijvoorbeeld iets meegemaakt met uw energieleverancier dan kunt u dit melden op hun forum.

Een warme of koude douche insturen

De douche kunt u ook insturen. Als u tevreden bent met bepaalde service van een bedrijf. Maar ook als u ontevreden blijkt over een bepaalde service. Dan mag u deze douche ook insturen. Radar doet ook vaak oproepen in hun programma. Men kan dan ervaringen over een bepaald onderwerp insturen.