Stroomprijzen

Het voordeel van stroomprijzen is dat ze verschillend zijn. Een energieleverancier heeft de mogelijkheid deze naar eigen inzicht aan te bieden. Het komt dus voor dat uw stroomprijs ten opzichte van andere stroomprijzen duurder kan zijn. En wat doet u dan in dat geval? Juist! Vergelijken en desnoods overstappen. Sommige klanten zijn verbolgen over het feit dat een energieleverancier de prijzen verhoogd. Dat mag zo zijn maar het enige dat u dan rest is opnieuw de stroomprijzen vergelijken.

Goedkopere stroomprijzen vergelijken levert u geld op

Door in opstand te komen kunt u een veel goedkopere stroomprijs zoeken. U kunt natuurlijk ook bij uw energieleverancier aan de bel trekken, maar of dat heel veel verlaging oplevert? Vaak is dat niet zo. Een energieleverancier doet namelijk veel meer moeite om nieuwe klanten te trekken. Dat is niet leuk maar zo staat het er wel voor. Soms biedt de energieleverancier een aantal procenten korting. Maar dat staat totaal niet in verhouding met wat een nieuwe klant beloofd wordt.

Waarom krijg ik weinig korting van mijn eigen leverancier?

En nu is het niet zo dat een energieleverancier dat express doet om klanten te jennen. Het hoort er bij in een concurrerende energiemarkt. Want vaak blijven de meeste klanten wel zitten uit gemakzucht. Maar die gemakzucht zorgt er dan voor dat u kortingen misloopt. En dat hoeft helemaal niet. Energie vergelijken is niet moeilijk en het neemt ook niet veel tijd. Ook is het niet ingewikkeld wat sommigen mogen denken.

Wordt zelf die nieuwe klant voor een energieleverancier en pak hoge korting

U hoeft alleen uw verbruik en postcode erbij te nemen. Als dat is ingevuld dan is de energievergelijking ook al klaar. Het enige dat u dan rest is het uitkiezen van een andere energieleverancier. Wij voeren de actuele stroomprijzen in zodat u daaruit een vergelijking kunt maken. Het verschil met uw eigen stroomprijs kan oplopen tot een paar honderd euro. Vooral als u er ook de gasprijzen bij vergelijkt. Dat zal uiteindelijk een lagere voorschotnota opleveren. Wel zo lekker dat u een tientje of twee per maand minder betaalt toch?

Klaar om opnieuw te vergelijken?

Samengevat zult u dus een lagere stroomprijs krijgen bij een andere energieleverancier. Omdat u toch al klant bent zal de eigen energieleverancier niet heel veel meer voor u doen. U kunt het uiteraard wel proberen want nooit geschoten is altijd mis. Komt u erachter dat het niet tot tevredenheid is wat uw eigen energieleverancier biedt? Stap gewoon over naar een andere energieleverancier. Kies vervolgens gewoon een jaarcontract, en dan kunt u na twaalf maanden weer overstappen. Elk jaar overstappen wordt steeds populairder omdat men er echt voordeel uithaalt.

De goedkoopste stroomprijzen vind u op OverstappenEnergie.nl ontevreden over de hoge energiekosten? Start dan nu met stroomprijzen vergelijken en bespaar!