Atoomstroom

Atoomstroom is een Nederlandse energieleverancier die zakelijke- en particuliere pakketten aanbiedt. Deze energieleverancier is opgericht in 2008. De oprichter van dit bedrijf is Sjef Peeraer en het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam.

Het unieke aan Atoomstroom is, is dat dit de enige energieleverancier is die 100% kernenergie levert. Hoe weet de consument zeker dat het 100% kernenergie betreft? Atoomstroom toont hierbij garanties van oorsprong. De garanties worden gehaald uit de landen Finland en Zweden. Zij certificeren namelijk hun energieopwekking. Dit is bovendien waarneembaar op hun energie etiket.

Het is tevens een leuk weetje dat Atoomstroom het Olympisch dames rugbyteam sponsort. Atoomstroom is sinds het jaar 2011 hun hoofdsponsor. Dit verbond is gesloten om het Dames Rugby Sevens team naar Olympisch niveau te brengen voor de Olympische Spelen van 2016.

Zijn de tarieven van Atoomstroom voordelig vergeleken met andere energieleveranciers? Daar kun je maar op één manier achter komen. Klik op ‘’vergelijk energie’’ en start gelijk met het energievergelijken. Alle tarieven worden overzichtelijk weergegeven en u kunt bovendien gemakkelijk overstappen als u dat wilt.

Meer informatie over Atoomstroom? Neem dan contact op met deze energieleverancier. De contactgegevens zijn hieronder waarneembaar:
Adres: Postbus 11950
1001 GZ Amsterdam
Telefoonnummer: 020 73 70 548
Website: www.atoomstroom.nl

5.5/10 - (2 stemmen)

Plaats een reactie