Delta Energie

Delta Energie is een Nederlandse energieleverancier die is opgericht in 1991. Het is ontstaan door een fusie tussen Watermaatschappij Zuid-West Nederland en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij.

Het bedrijf heeft momenteel circa 3000 medewerkers in dienst en het hoofdkantoor is gevestigd in Middelburg.

Wat heeft Delta Energie nog meer te bieden? Naast het leveren van energie biedt Delta Energie de consument ook radio, tv en internetdiensten aan. Het betreft de provider Zeelandnet. Dit is tevens een dochteronderneming van Delta.

En naast al het bovengenoemde, is dit bedrijf óók werkzaam in de afvalverwerking. Indaver is het afvalverwerkingsbedrijf dat hier verantwoordelijk voor is.

Wat heeft Delta Energie met Evides te maken? Delta Energie is door de fusie voor 50% eigenaar van het waterbedrijf Evides.
Dit waterbedrijf levert de watervoorziening aan diverse huishoudens in het zuidelijke deel van Zuid-Holland, heel Zeeland en het westen van Brabant.

Wilt u verder meer weten over de tarieven van Delta Energie? Op deze site kunt u direct de tarieven van alle energieleveranciers met elkaar vergelijken. Op deze wijze komt u erachter welke energieleverancier het beste bij u past!

Wilt u overigens nog meer informatie over Delta Energie? Neem dan contact op met behulp van onderstaande contactgegevens:
Adres: Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg
Telefoonnummer: 0118 882000
Website: www.delta.nl

Plaats een reactie