Dong Energy

Dong Energy is een Deense energieleverancier en tevens één van de grootste groene stroom leveranciers.
Dit bedrijf is door middel van een fusie met zes diverse energieleveranciers in het jaar 2006 opgericht en is ook werkzaam in het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Duitsland en Zweden.
Dit bedrijf beschikt over een uitgebreide klantenkring van wel 1,5 miljoen klanten en ruim 6000 medewerkers.

Sinds 2009 is Dong Energy de nieuwe partner van Eneco. Deze vennootschap onder firma wordt Enecogen genoemd. Zij zijn beide voor 50% eigenaar.
De elektriciteitscentrale van Enecogen bevindt zich in de Rotterdamse haven, ook wel bekend als de Centrale in Europoort.

Wat heeft Dong Energy te maken met London Array?
London Array is een windmolenpark op de zee rondom het Verenigd Koninkrijk en Dong Energy werkt hier aan mee. Het is de bedoeling dat deze windmolens op duurzame wijze elektriciteit leveren aan minstens 750.000 klanten. Zo zorgt Dong Energy dat ook het Verenigd Koninkrijk kennis maakt met het leveren en verbruiken van duurzame energie!

Is Dong Energy een voordelige energieleverancier voor u? Daar kunt u maar op één manier achterkomen! Met het vergelijken van de energieprijzen weet u binnen enkele minuten welke energieleverancier het meest bij uw wensen aansluit. Maak direct u energievergelijking en bereken hoeveel dit kan besparen in uw portemonnee!

Meer weten over Dong Energy? Bekijk dan de contactgegevens die hieronder waarneembaar zijn:
Adres: Pettelaarspark 117
5216 PS ’s-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 088 044 88 88
Website: www.dongenergy.nl

2.2/10 - (6 stemmen)

Plaats een reactie