Electrabel

Electrabel is een vrij oude Belgische energieleverancier die in 1905 is opgericht door een naamloze vennootschap in Antwerpen.
Electrabel stond in het verleden ook wel bekend als ‘’Sociétés Réunies d’Energie du Bassin de l’Escaut’’.

In 1990 heeft er een fusie plaatsgevonden met de bedrijven Ebes, Intercom en Unerg. Sindsdien heet het officieel Electrabel. Momenteel heeft dit bedrijf 1200 medewerkers in dienst en het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

Dat niet alleen, Electrabel is bovendien 100% eigenaar van de Franse multinational GDF Suez.

Waar beschikt Electrabel allemaal over? Electrabel heeft momenteel acht elektriciteitscentrales in de Benelux en zij leveren een kwart van de gehele energieproductie in Nederland.

Wat er precies geleverd wordt, is elektriciteit, aardgas, energieproducten en diverse energiediensten aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Door deze wijze bereikt Electrabel een breder netwerk.

De tarieven van Electrabel vergelijken met die van andere energieleveranciers is nooit zo simpel geweest! Door een simpele klik op de knop ‘’vergelijk energie’’, kunt u snel en gemakkelijk de energiekosten van Electrabel vergelijken met die van andere energieleveranciers.

Nog meer informatie over Electrabel? Neem dan contact op met deze energieleverancier met behulp van onderstaande contactgegevens:
Adres: Grote Voort 291
8041 BL Zwolle
Telefoonnummer: 088 769 2900
Website: www.gdfsuez.nl

1/10 - (5 stemmen)

Plaats een reactie