Energie Direct

Energie Direct is een Nederlandse energieleverancier die in 2002 is opgericht door Jacques van Seeters. Momenteel is Jacques van Seeters directeur van Zon-IQ. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het energie opwekken met behulp van zonnepanelen.
De huidige directeur van Energie Direct is René Takkenberg. En het hoofdkantoor van dit bedrijf bevindt zich in Best. Er zijn bij dit bedrijf circa 120 medewerkers in dienst en zij leveren aan meer dan 600.000 tevreden klanten gas en energie.

Bovendien is Energie Direct 100% dochter van het bedrijf Essent en Energie Direct is tevens de grootste online leverancier in Nederland. Dit houdt in dat onder andere de facturatie en communicatie geheel via internet verloopt.

Het is een feit dat Energie Direct over het algemeen bekend staat als een goedkope energieleverancier. Dit bedrijf staat namelijk regelmatig in de top drie van de meest goedkope energieaanbieders. Maar dat hoeft natuurlijk niet per definitie te betekenen dat Energie Direct volledig aansluit bij u wensen!
Om hier achter te komen, kunt u hier een onafhankelijke energievergelijking maken en uw voordeel berekenen als u naar een andere energieleverancier overstapt.

Meer informatie over Energie Direct? Neem dan contact op met deze energieleverancier met behulp van onderstaande contactgegevens:
Adres: De Maas 8
5684 PL Best
Telefoonnummer: 0800 1616
Website: www.energiedirect.nl

1/10 - (6 stemmen)

Plaats een reactie