EnergieFlex

EnergieFlex is in 2014 opgericht en levert gas en elektriciteit aan particulieren en bedrijven.
Dit is de allereerste energieleverancier die de consumenten Prepaid Energie aanbiedt. Wat houdt dit precies in? De consument krijgt vooraf de gelegenheid om prepaid tegoed te kopen. Zodra dit op is, krijgt de klant hier gelijk bericht over per sms of email en er kan vervolgens op dezelfde wijze weer opgewaardeerd worden.

Waarom kiest EnergieFlex voor vooraf betalingen?
EnergieFlex heeft bewust voor dit systeem gekozen, omdat er dan betalingsachterstanden en hoge eindafrekeningen worden voorkomen, want EnergieFlex wil de consument helpen om energiekosten beter te beheersen.

Hoe gaat het precies in zijn werk?
Je hebt bij EnergieFlex wel een slimme meter nodig om gebruik te kunnen maken van de prepaid diensten. Sommige woningen zijn hier al van voorzien, maar mocht uw woning nog geen slimme meter hebben, vraag die dan aan via EnergieFlex. De kosten van €72,60 voor de plaatsing ervan worden bovendien vergoed.

Wat zijn precies de voordelen van zo een slimme meter?
De meterstanden worden digitaal uitgelezen, waardoor extra kosten voor het uitlezen van de meterstanden worden voorkomen.
Bovendien wordt fraude tijdig opgespoord, waarmee wordt verkomen dat er voor een andere energieleverancier wordt betaald.
Daarnaast is er bij EnergieFlex geen sprake van dure marketingcampagnes en de marges worden laag gehouden.

Wilt u meer weten over EnergieFlex? Neem dan contact op met deze energieleverancier met behulp van de volgende contactgegevens:
Adres: Nevelgaarde 40
3436 ZZ Nieuwegein
Telefoonnummer: 030 3040170
Website: www.energieflex.nl

Plaats een reactie