Greenchoice

Greenchoice is een Nederlandse energieleverancier die geheel groene energie en gas levert.
Deze energieleverancier is opgericht in 2001 en sindsdien heeft Greenchoice een uitgebreide klantenkring opgebouwd die bestaat uit ruim 275.000 klanten.
Het hoofdkantoor van Greenchoice bevindt zich bovendien in Rotterdam.

Wat voor beleid heeft Greenchoice? Bij Greenchoice staan de wensen van de consument centraal. Deze energieleverancier wil de klant dan ook geheel de ruimte geven om maandelijks op te kunnen zeggen. Zo zit de klant niet aan een langdurig contract vast en kan men zelf bepalen wanneer er overgestapt wordt naar een andere energieleverancier.

Draagt Greenchoice ook bij aan diverse duurzame projecten? Jazeker, Greenchoice houdt zich namelijk bezig met het verminderen van de CO2 uitstoot.
Eén van de projecten van Greenchoice draagt bij aan de bosbescherming en bosaanleg. Dit gebeurt tevens mondiaal, omdat we ernaar streven om wereldwijd de CO2 uitstoot te verminderen.
Daarnaast werkt Greenchoice samen met FairClimate. Dit is een initiatief van ICCO. Zij streven ernaar om klimaatproblemen in arme landen te bestrijden door daar zoveel mogelijk de uitbreiding van de CO2 uitstoot te verminderen.

Is Greenchoice wel zo voordelig? Daar kunt u maar op één manier achterkomen. Start hier gelijk met energie vergelijken. U verkrijgt een overzicht van de tarieven van Greenchoice en die van andere energieleveranciers. Overstappen? Ook dat is hier helemaal geen probleem!

Wilt u meer informatie over Greenchoice? Hieronder zijn de contactgegevens van deze energieleverancier waarneembaar:
Adres: Pieter de Hoochweg 108
3024 BH Rotterdam
Telefoonnummer: 010 478 23 26
Website: www.greenchoice.nl

1.7/10 - (6 stemmen)

Plaats een reactie