Huismerk Energie

Huismerk Energie is opgericht in het voorjaar van 2013 en is een kleine, zelfstandige en onafhankelijke Nederlandse energieleverancier.

Wat doet Huismerk Energie? Dit is een energieleverancier dat groene energie opwekt in Nederland. Groene energie houdt duurzame energie, wind, zon, biomassa én water in.

Het is tevens van belang om te weten dat niet elke bewoner in Nederland evenveel betaalt voor gas. Het gas wordt door Huismerk Energie geleverd uit Slochteren. Hoe dichter de consument bij dit gebied woont, hoe goedkoper het gas is.
Huismerk Energie is ook erg milieubewust en daarom compenseert deze energieleverancier de CO₂- uitstoot van het gas.

Wat nog een voordeel is aan deze kleinschalige energieleverancier, is dat de consumenten een persoonlijke adviseur krijgen. Je krijgt als consument bijvoorbeeld advies bij het kiezen van het juiste pakket dat bij je past.

Je kan kiezen uit drie verschillende pakketen. 1 jaar zeker, inzicht + 3 jaar zeker en Flexibel. De eerste twee pakketten kosten beiden 150 euro per maand en het Flexibel pakket bedraagt maar liefst 155 euro per maand.
Een verschil tussen het Flexibel pakket en de andere twee pakketten is dat het Flexibel pakket variabele tarieven heeft in tegenstelling tot de andere twee die vaste tarieven hebben.

Wilt u meer weten over Huismerk Energie? Neem dan contact op met deze energieleverancier met behulp van de volgende contactgegevens:
Adres: Postbus 125
6500 AC Nijmegen
Telefoonnummer: 088 1051122
Website: www.huismerkenergie.nl

Plaats een reactie