Innova Energie

Innova Energie is een energieleverancier die gericht is op verantwoord en duurzaam energieverbruik. Zij maken hierbij gebruik van een slimme meter.

Wat is een slimme meter precies en wat zijn hier de voordelen van?
Een slimme meter houdt uw energieverbruik beheersbaar. Dit maakt het mogelijk om het energieverbruik betaalbaar te houden voor de consument.
U kunt online uw verbruik inzien en daarnaast krijgt u één keer in de twee maanden een overzicht met uw verbruik via de post opgestuurd.

De voordelen van een slimme meter zijn dat het energiebesparend, geldbesparend en tijdbesparend is. Het is tijdbesparend, omdat er niemand meer langs hoeft te komen om de meterstanden op te nemen. Deze kunnen namelijk automatisch uitgelezen worden met de toestemming van de klant.

Hoe verkrijgt men meer informatie over de tarieven van Innova Energie? De consument kan de tarieven van Innova Energie vergelijken met die van andere energieleveranciers. Dit is mogelijk door gebruik te maken van de onafhankelijke energievergelijker. Energie vergelijken en overstappen is nooit zo gemakkelijk geweest!

Wilt u verder meer weten over Innova Energie? Neem dan contact op met deze energieleverancier met behulp van onderstaande contactgegevens:
Adres: Vlietweg 17-T
2266 KA Leidschendam
Telefoonnummer: 070 20 40 174
Website: www.innovaenergie.nl

1/10 - (1 stemmen)

Plaats een reactie