Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij, ook wel bekend als NLE is een energieleverancier die is opgericht in 2005. Velen zullen deze energieleverancier herkennen aan het reclamespotje waar Natasja Froger, Frans Bauer, Johan Derksen en Maurice de Hond aan deel hebben genomen.

De oprichters van deze energiemaatschappij zijn Pieter Schoen en Harald Swinkels.
Sinds het jaar 2007 werkt de Nederlandse Energiemaatschappij geheel zelfstandig. Daarvoor was namelijk sprake van een samenwerking met ONS Energie Schiedam.

Deze energieleverancier leverde tot december 2011 gas en elektriciteit enkel aan de particuliere markt. Om een breder publiek te bereiken, hebben zij dit aangepast en hoort de zakelijke markt er ook geheel bij.
De stroom die geleverd wordt, is geheel groen en is tevens afkomstig van 100% waterkracht.
Dit zorgt tot de dag van vandaag voor meer dan 600.000 tevreden klanten!

Tarieven van de Nederlandse Energie Maatschappij vergelijken met die van andere energieleveranciers? Start dan meteen met energie vergelijken op deze website. U ziet in enkele minuten welke energiebedrijf het goedkoopste is voor u. En daarnaast kunt u hier geheel zorgeloos en gemakkelijk overstappen.

Meer informatie over de Nederlandse Energie Maatschappij? Neem dan contact op met deze energieleverancier met behulp van onderstaande contactgegevens:
Adres: Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam
Telefoonnummer: 088 730 730 7
Websites: – www.nle.nl
www.nederlandenergie.nl
www.nlenergie.nl
www.nederlandseenergiemaatschappij.nl

1/10 - (2 stemmen)

Plaats een reactie