Nieuwestroom

Nieuwestroom is een Nederlandse energieleverancier die is opgericht op 4 december in 2012 en richt zich op het MKB en biedt tevens enkel stroom aan.

Zowel de stroomprijs als de looptijd van het FullFlex contract zijn volledig flexibel. En wat maakt het allemaal zo flexibel? U als consument betaalt enkel de APX-spotmarktprijs en een lage vaste opslag. U betaalt bij Nieuwestroom nooit teveel!
Bovendien helpt de overheid hiermee. Door de invoering van de slimme meter kan het MKB namelijk voor het eerst profiteren van de dynamische prijzen die in de grootzakelijke markt al een lange tijd worden toegepast.

Het is ook van belang om te weten dat er bij Nieuwestroom geen sprake is van een vaste looptijd of vaste opzegtermijn. Wij bieden de consument zelf de mogelijkheid om over te stappen wanneer zij dat willen.

Wilt u overstappen naar Nieuwestroom, maar eerst nog even voor de zekerheid alle tarieven van meerdere energieleveranciers met elkaar vergelijken? Begin dan direct met energie vergelijken. Zo weet u als consument direct waar u het goedkoopst uitkomt.

Meer informatie over Nieuwestroom? Neem dan met behulp van onderstaande contactgegevens contact op met deze energieleverancier:
Adres: Sint Maartenslaan 26
6221 AX Maastricht
Telefoonnummer: 085 401 1470 (Voicemail t.b.v. terugbelverzoek)
Website: www.nieuwestroom.nl

Plaats een reactie