UnitedConsumers

UnitedConsumers is een organisatie die in het jaar 2000 is opgericht en zet zich volledig in om klanten te helpen om te besparen op de meest voorkomende vaste lasten.
De oprichters van deze organisatie zijn Bas Poell en Paul van Selms. Zij bieden zowel zorgverzekeringen als autoverzekeringen aan. Dit gebeurt momenteel in samenwerking met de twee bedrijven VGZ zorgverzekering en de ANWB. Er is hierbij sprake van een samenwerking met Electrabel GDF Suez.

Maar wat heeft dit allemaal te maken met energie? Want dat is waar het hierbij allemaal om draait. Nou, door groot in te kopen, kunnen de consumenten een korting krijgen op hun energiecontract.
Een voorbeeld hiervan is de energiekorting die de consument krijgt op het tanken. Met behulp van een tankpas kan de klant met korting tanken. Dit kan bovendien enkel bij tankstations waar UnitedConsumers een overeenkomst mee heeft.

Van welke stroom is er sprake bij UnitedConsumers? UnitedConsumers gebruikt enkel groene stroom. Voor groene stroom worden er bovendien geen extra kosten gerekend. Het is dus voordelig en u draagt tevens bij aan een duurzame toekomst.

Hoe zit het precies met de UnitedConsumers tarieven? De tarieven kunt u als consument gemakkelijk en snel berekenen door gebruik te maken van de energievergelijker. U krijgt hierbij een overzicht van de tarieven van diverse energieleveranciers. Zo komt u er snel achter of UnitedConsumers het beste bij u past!

Wilt u nog meer informatie over UnitedConsumers? Neem dan contact op met behulp van onderstaande contactgegevens:
Adres: Luchthavenweg 55g
5657 EA Eindhoven
Telefoonnummer: 040 23 50 560
Website: www.unitedconsumers.nl

1/10 - (1 stemmen)

Plaats een reactie