Vandebron

Vandebron is een energieleverancier die bestaat sinds 2013. Vandebron stelt de consument in de gelegenheid om zijn duurzame energie rechtstreeks van de bron af te nemen, dus zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf.

Wat voor energie heeft Vandebron te bieden?
Via Vandebron verkopen verschillende producenten hun duurzame stroom. Die stroom wordt opgewekt met verschillende energiebronnen. Het gaat om bronnen, zoals windmolens, waterkrachtcentrales, zonnepanelen of biovergisters. En wat houdt een biovergister precies in? Dit is simpelweg een apparaat dat biogas wint uit een mengsel van mest en andere organische stoffen.

Daarnaast biedt Vandebron ook gas aan. Het is echter nog niet mogelijk om op landelijke schaal groen gas aan te bieden, maar gelukkig weet Vandebron hier wel raad mee. Vandebron levert namelijk aardgas met CO2 compensatie. Er worden daarbij drie projecten aangeboden en u als consument mag zelf kiezen welk project u steunt.
Het betreft ontwikkelingsprojecten, zoals Forest Conservation in Kikonda, gebruik van Cookstoves in Mali en het waterpurificatie project in Vietnam.

Wilt u verder meer weten over Vandebron?
Neem dan contact op met deze energieleverancier met behulp van de volgende contactgegevens:
Adres: Herengracht 545
1017 BW Amsterdam
Telefoonnummer: 088 0 444 555
Website: www.vandebron.nl

Plaats een reactie