Zelfstroom.nl

Zelfstroom is een nieuwe energieleverancier dat is opgericht op 19 maart in 2014. Het bijzondere aan deze energieleverancier is dat dit bedrijf de consument helpt om zelf stroom op te wekken met behulp van zonnepanelen. Dit is een erg milieubewuste, duurzame én voordelige wijze om energie op te wekken.

Zelfstroom biedt een alles-in-1-pakket aan waarbij de consumenten de keus hebben om zonnepanelen te kopen of te huren. Mocht je het als consument willen kopen, dan gaat het om een eenmalige transactie zonder looptijd.

Bij het huren van de zonnepanelen, is er echter wel sprake van een looptijd. Deze looptijd betreft tien jaar. Maar mocht je als consument de zonnepanelen over willen nemen, dan kan die looptijd gewoon beeïndigd worden.

Het huren of kopen van de zonnepanelen kan tevens in combinatie met een aanvullend energiecontract! En waarom is dit aanvullend energiecontract nou zo handig? De consument is dan op minder zonnige dagen namelijk ook zeker van de levering van energie.

Wat houdt dit aanvullend energiecontract precies in? Zelfstroom maakt het hiermee mogelijk om een contract af te sluiten voor gas en elektriciteit. De energie wordt dan geleverd door Greenfoot Energy tegen kostprijs. Dit contract heeft tevens een loopjaar van één jaar en daarna mag de consument zelf bepalen of hij het contract wil verlengen of beeïndigen. Het aanspreekpunt blijft Zelfstroom, ondanks dat de energie wordt geleverd door Greenfoot Energy.

Bovendien is het vastrecht erg laag. Dit bedraagt namelijk slechts 2,50 euro per maand.
En de energie die de consumenten geleverd krijgen is geheel groen. Dit energie is afkomstig van Nederlandse windmolens.

Wilt u meer weten over Zelfstroom? Neem dan contact op met deze energieleverancier met behulp van de volgende contactgegevens:
Adres: Veemarktkade 8
5222 AE ’s-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 085 20 10 160
Website: www.zelfstroom.nl

 

5/10 - (2 stemmen)

Plaats een reactie