Energievergelijker

Wil je graag lagere energielasten? Maak dan direct gebruik van de energievergelijker. Met behulp van onze handige filteropties kun je gemakkelijk en snel diverse energieleveranciers met elkaar vergelijken. Je hoeft alleen maar je postcode en huisnummer in te vullen je krijgt direct een overzicht met de goedkoopste energieleveranciers.

Klik op de oranje knop ‘Bekijken’ om het contract direct af te sluiten.

 


Onafhankelijk vergelijken

Met die energievergelijker kun je onafhankelijk energie vergelijken. In slechts enkele minuten kun je gemakkelijk overstappen van aanbieder en daar kun je tot wel 300 euro per jaar mee besparen. De energievergelijker is volledig onafhankelijk, wat betekent dat wij geen energieleveranciers voortrekken. Zo ontvang jij dus altijd een overzicht van de goedkoopste leveranciers bovenaan.

Wat doen wij voor jou?

Met behulp van onze handige vergelijkingstool kun jij gemakkelijk en snel bekijken welke energieleverancier bij jou het goedkoopste is. Binnen een paar minuten kun jij gemakkelijk en snel op zoek naar een goedkoper alternatief voor je huidige leverancier. Je hoeft alleen nog maar het aanmeldformulier in te vullen en de rest wordt allemaal geregeld.

Hoe kan ik overstappen?

Overstappen is gemakkelijker dan ooit. Als je eenmaal een goede energiedeal hebt gevonden, kun je klikken op de oranje knop. Vervolgens word je doorgeleid en kun je je nieuwe contract afsluiten. Binnen 14 kalenderdagen krijg jij een overzicht van je nieuwe energiekosten en in veel gevallen krijg je ook een welkomstcadeau thuisgestuurd. Binnen deze 14 dagen heb je ook nog een bedenktermijn. Wil je toch nog terug naar je oude energieleverancier, om wat voor reden dan ook? Dat kan nog binnen deze termijn. Met behulp van de gratis overstapservice hoef je je oude contract ook niet op te zeggen. Wel zo gemakkelijk.

Wanneer moet ik overstappen?

Als je nog nooit hebt overgestapt van energieleverancier, heb je waarschijnlijk een contract voor een onbepaalde duur. In dat geval kun je direct overstapen naar een goedkoper alternatief. Indien je nog een contract hebt, ligt dit net even iets anders. Je kunt pas overstappen op het moment dat je contract bijna afloopt. Houd rekening met de 30 dagen opzegtermijn bij je huidige leverancier. Indien je contract nog lang niet is afgelopen, kan zijn dat je een overstapboete moet betalen. Houd daarom altijd de afloopdatum goed in de gaten, zodat je kan wisselen van energieleverancier wanneer je iets goedkopers wilt.

Stap ieder jaar over voor het meeste voordeel

Als je ieder jaar gebruikt maakt van onze handige energievergelijker, kun je ook ieder jaar weer genieten van flinke kortingen en leuke welkomstcadeaus. Vaak is het dan ook het voordeligst om een contract voor een jaar af te sluiten en niet voor twee jaar.

Hulp nodig met de energievergelijker?

Heb je nog hulp nodig met de energievergelijker? Heb je nog vragen of wil je graag advies met betrekking tot het overstappen? Onze klantenservice helpt je graag. Doordeweeks zijn wij van 09.00 tot 17.00 bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier op de contactpagina. We helpen je zo snel mogelijk. Ons advies is altijd helemaal gratis, onafhankelijk en betrouwbaar.

Energievergelijker
7.6 (75.56%) 18 votes

Gerelateerd