Goedkoopste energieleverancier

Wie is de goedkoopste energieleverancier op dit moment? Dat is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder je woonplaats. Ook je jaarlijkse verbruik telt mee. Vul daarom je postcode en huisnummer in, in de onderstaande vergelijkingstool en bekijk directe welke leverancier voor jou de goedkoopste is.

Welke gegevens heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is je postcode, je huisnummer en je geschatte jaarlijkse verbruik. Vervolgens gaat onze handige energievergelijker voor je aan de slag. De meest goedkoopste energieleverancier komt vervolgens direct bovenaan te staan. Indien je een contract wilt afsluiten, kun je direct klikken op de oranje knop. Je nieuwe energiecontract sluit je binnen slechts enkele minuten af. Daarmee bespaar je tot wel honderden euro’s per jaar.

Hoeveel kan ik besparen?

Je kunt ontzettend veel geld besparen door over te stappen naar de goedkoopste energieleverancier. In sommige gevallen kun je wel 300 euro per jaar besparen. Dat is ontzettend veel geld waar je weer andere leuke dingen van kunt doen. Wellicht zit er voor jou wel een extra vakantie in dit jaar. Je geld is hoe dan ook beter besteed!

Goedkoopste energieleverancier uitzoeken

De goedkoopste energieleverancier uitzoeken was nog nooit zo gemakkelijk. Met behulp van de handige rekentool heb je de kosten namelijk helemaal in eigen hand. Wij werken bovendien helemaal onafhankelijk en zullen dan ook geen energieleveranciers voortrekken. Het maakt voor ons namelijk niet uit of je nu kiest voor energieleverancier A of energieleverancier B. Wij vinden het alleen belangrijk dat jij veel geld bespaart én dat je gemakkelijk kunt overstappen.

Voordelige energie

Als je nog niet eerder hebt overgestapt van energieleverancier, kun je waarschijnlijk direct overstappen. Je kunt in dit geval misschien nog wel meer besparen dan die eerder genoemde 300 euro. Er komen namelijk steeds meer energieleveranciers die vooral met elkaar concurreren op prijs. Met de hoge overstapkortingen kun jij genieten van extra veel voordeel. In sommige gevallen is het dan ook beter om te kiezen voor een onbekendere of kleinere energiemaatschappij. Zo zijn Nuon, Essent en Eneco vaak niet de goedkoopste energieverstrekkers.

Kies je voor groen of grijs?

Wil jij graag een groene energiemaatschappij? Dat wil zeggen dat zij stroom leveren dat is opgewekte uit zogenoemde groene bronnen, waaronder windmolens of waterkracht. Met behulp van de handige filterfunctie kun jij zelf kiezen wat voor jou belangrijk is. Als je alleen groene leveranciers in het overzicht wilt zien, kan je dat gemakkelijk selecteren. Het resultaat past zich dan direct aan op basis van jouw wensen en behoeften.

Wie is momenteel de goedkoopste energieleverancier?

De goedkoopste energieleverancier kan morgen weer een andere maatschappij zijn dan vandaag. Daarom is het altijd verstandig om gebruik te maken van onze handige vergelijkingstool. Wisselen van energieleverancier is gelukkig enkel en alleen een administratief proces. Je zult dus nooit zonder stroom komen te zitten.

Hulp nodig?

Heb je nog hulp nodig bij het vinden van de goedkoopste energieleverancier? We helpen je graag. Onze klantenservice is doordeweeks bereikbaar van 09.00 tot 17.00. Geen vraag is voor ons te gek, dus stel het gerust! Navigeer daarvoor naar onze contactpagina.