Elk jaar overstappen

Elk jaar overstappen geeft veruit het meest voordeel. Door ieder jaar uw energieprijzen opnieuw te herzien zorgt u ervoor dat energieleveranciers scherp moeten blijven. Daarnaast geven de energieleveranciers nieuwe klanten vaak een speciale korting in de vorm van een welkomstpremie, dan wel een extra laag tarief. Hier kunt u van profiteren door ieder jaar opnieuw te veranderen van energieleverancier.

Overstappen energie teveel gedoe?

Misschien denkt u nu wel van, he dat wil ik helemaal niet of het is u misschien te veel gedoe. Maar eigenlijk valt overstappen van energieleverancier best wel mee. Overstappen van energieleverancier is namelijk zo gedaan en wij als vergelijkingssite, regelen alles voor u. Het enige wat u zelf hoeft te doen, is zelf uw energiekosten op onze website berekenen om zodoende te weten of u wel al dan niet kunt besparen.

Kan ik kosteloos overstappen?

Vaak kunt u een behoorlijk bedrag besparen als u uw huidige energieleverancier verlaat voor een andere. Daarvoor wil de nieuwe energieleverancier u graag extra korting geven. Het is ook zo dat de nieuwe energieleverancier uw opzegvergoeding bij uw huidige energieleverancier betaalt. U kunt dan dus kosteloos overstappen en dat binnen enkele minuten.

Bereken uw energiekosten

Om direct een persoonlijke berekening te maken van de energiekosten van alle energieleveranciers gaat u naar onze hoofdpagina. Daar vind u onze energievergelijker. Bereken daarmee de energiekosten en u ziet direct welke energieleverancier de goedkoopste is.

3.2/10 - (4 stemmen)