Ik heb een aanbieding ontvangen van mijn energieleverancier

Bekijk dan eerst goed of deze aanbieding ook goedkoper is dan de aanbiedingen energie op internet zoals op OverstappenEnergie.nl. Natuurlijk is het mooi dat u deze aanbieding heeft ontvangen want de energieleverancier is blij met u als klant. Bekijk wat u gaat betalen per kWh en m3 en vergelijk dit met de overige energietarieven. Op die manier sluit u uit dat u onverhoopt toch meer gaat betalen.

Vul snel uw gegevens in en start met energie vergelijken

Met uw persoonlijke gegevens zoals het verbruik en uw postcode zult u binnen enkele seconden een prijsvergelijking energie voor u zien. In deze vergelijking staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan. Energieleveranciers willen graag zo hoog mogelijk eindigen in onze prijsvergelijker omdat dat extra klanten trekt. De prijzen getoond op onze website kan verschillen met de prijzen op de website van de energieleverancier zelf.

Gemiddelde besparing op energiekosten is €350

Ga er in uw berekening maar vanuit dat u gemiddeld €350 per jaar kunt besparen. Het is niet verboden om de prijzen van verschillende websites naast elkaar te leggen. U wilt namelijk de goedkoopste prijs voor uw energie en gas of niet? Want dit zorgt er na de overstap voor dat u per maand minder kwijt bent aan energiekosten.

Elk jaar overstappen energie is geld besparen

Misschien bent u al vanaf het eerste uur klant bij dezelfde energieleverancier dan kunt u er op rekenen dat uw besparing nog hoger oplopen kan. Stapt u voor de eerste keer over? Kies dan voor een zo kort mogelijke looptijd zodat u elk jaar weer kunt besparen op uw energiekosten.

5.5/10 - (2 stemmen)