Overstappen energie hoe doe ik dat?

Door allereerst een vergelijking te starten op OverstappenEnergie.nl. U kunt namelijk met uw aansluitinggegevens, uw energieverbruik en de huidige energiemaatschappij te weten komen waar u moet zijn voor de goedkoopste overstap aanbieding. Aan de hand van uw persoonlijke situatie kunnen wij u laten zien welke energiemaatschappij u op dit moment een goedkopere energie aanbieding kan doen.

Huidige energiecontract vergelijken

Pak uw energiecontract er maar eens bij en zoek eerst naar de einddatum van uw huidige contract zodat u zeker weet dat u ook echt vrij bent om over te kunnen stappen. Stapt u vóór de einddatum over? Dan krijgt u met een overstapboete te maken omdat u voortijdig vertrekken wilt bij uw huidige energiemaatschappij.

U kunt overstappen dus vergelijken maar

Eerste scenario is dat u al kunt overstappen in dat geval staat het u geheel vrij om te kiezen voor een goedkopere energiemaatschappij met een scherpe welkomstpremie. In onze vergelijking staan de welkomstpremie’s dan ook vermeld dit kan al verrekend zijn met het voorschotbedrag maar kan ook achteraf aan u betaald worden. Over het algemeen kiezen consumenten voor de scherpe welkomstpremie die al verrekend is. Dan hebben ze nergens omkijken naar en komen ze achteraf ook niet voor verrassingen te staan.

Zoeken naar de goedkoopste energie aanbieding

Wanneer u de goedkoopste energiemaatschappij heeft gevonden dan wilt u natuurlijk overstappen. Heeft u alles goed vergeleken? en weet u zeker dat u voor dit goedkopere energiecontract wilt gaan? Klik dan op aanvragen u wordt dan doorgestuurd naar de volgende pagina waar u uw gegevens dient in te vullen, wanneer u dat ook allemaal heeft gedaan dan bent u in principe overgestapt. U ontvangt vervolgens een email waarin uw productkeuze word bevestigd en een samenvatting van uw gegevens zoals u ze heeft ingevuld. Klopt er iets niet? Neem dan contact op met de klantenservice om dit te wijzigen.

Overstappen energie op OverstappenEnergie.nl is gratis

Overstappen energie kan u een besparing opleveren van gemiddeld €400 tot en met €600 per jaar. Duizenden huishoudens zijn u al voorgegaan in dit proces en hebben een goedkopere energiemaatschappij gevonden. Overstappen energie is gratis indien uw energiecontract bijna verloopt of al is verlopen. Zo riskeert u ook geen boete voor het vroegtijdig verbreken van uw energiecontract. Begin alvast met energie vergelijken op OverstappenEnergie.nl en bekijk in het resultaat uw voordeel.

8.2/10 - (5 stemmen)